Myfloor Webáruház

A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi melegburkolatokkal, szőnyegekkel, és személyes szolgáltatásokkal várja kedves vásárlóit.

Elérhetőség:

Web: https://myfloor.hu
Cím: 2045 Törökbálint, Hosszúrét u. 3. Térképen
Telefon: 06-23-887-400
Mobil: 06-70-776-3801

Online bolt:

A Myfloor webáruház szlogenje: Myfloor minőséget otthona
Új termékek, új megoldások folyamatos fejlesztése adja munkánk értelmét. Mi nem másolunk – mi alkotunk.

Ötletes dizájnokat és hatékony fejlesztéseket szeretjük - ezek az igazi különbségek köztünk és követőink között. A hatékonyan és funkcionálisan kialakított környezet alapja az aprólékos tervezés. Ez a plusz tesz bennünket különlegessé, melynek eredményeképpen partnereink nem azt érzik, hogy kaptak valamilyen terméket, hanem azt, hogy a legjobbat kapták.

A lábtörlő rendszerek mellett az alábbi meleg burkolatokat tudod megvásárolni:

PVC padló - Modul PVC padló - Linóleum
Padlószőnyeg - Egyedi padlószőnyeg - Mindenféle szőnyeg
Gyerekszőnyeg - Egyedi szőnyeg - Egyedi tapéta
Egyedi poszter - Egyedi vászonkép - különböző felületek csúszásmentesítése.

Kiemelt szolgáltatásaink: Törzsvásárlói kedvezmények, pontgyűjtés, vásárlás utáni pénzvisszatérítés, ajándékutalvány, névnapi-és születésnapi meglepetések, különleges esemény program, ingyenes konzultáció, ingyenes szállítás, bankkártyás fizetés, méretre vágás, személyes ajándékok, Myfloor blog, hírlevél.
Myfloor webáruház - Minőséget otthonra.

Regisztrálj hírlevelünkre! Olvasd blogunkat, ahol hasznos tanácsokat adunk a gyerekszőnyeg kiválasztásától kezdve, az alusínes lábtörlőkig bezárólag. Vásárlási információkkal segítjük a kiválasztást és a helyes döntést. 30 napos visszavásárlási garanciát vállalunk a tőlünk vásárolt termékekre. Ügyfélszolgálatunk telefonon, e-mailen és személyesen is elérhető számodra. Telefonon is leadhatod a megrendelésedet. Fő feladatunknak tekintjük, hogy a leggyorsabban, a legprecízebb kivitelezéssel, a leghosszabb garanciával az igényeidnek legjobban megfelelő, leghatékonyabb terméket juttassuk el neked.

Tartozz Te is ehhez a csapathoz!

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Milyen gyerekszőnyeget válasszunk?

Milyen gyerekszőnyeget válasszunk?

A válasz szinte adja magát: Mindenek előtt olyat, amin a gyermeked játszani is tud. De egy idő után nem elégszik meg ezzel, hanem szeretné megismerni a színeket, mintákat, formákat, számokat.