Netprinter

Fotóból vászonkép, poszter vagy tábla

A netprintert azért hoztuk létre, hogy életed legszebb pillanatait ne csak telefonon vagy számítógépen őrizhesd. Kedvenc fotóidból gyönyörű vászonképet, posztert vagy táblát nyomtatunk.

Elérhetőség:

Web: https://www.netprinter.hu
Cím: 1077 Budapest, Rózsa utca 36. Térképen
Telefon: +36 1 781 2176
info@netprinter.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Mert egy jó fotó megérdemli, hogy kinyomtassuk!

Ehhez készítettünk egy online felületet, ahol gyorsan és egyszerűen tudsz képet rendelni. Percek alatt létrehozhatod az általad megálmodott képet, teljesen egyedi méretben is. A rendelésedet minőségi alapanyagokból és a legújabb technológiákkal készítjük el, akár másnapra is.

Különleges, egyedi vászonkép saját fotóból akár 2-3 nap alatt. Szeretnéd kedvenc fényképeidet „festményként” látni a falon? Nincs más dolgod, mint feltölteni a képet, kiválasztani a méretet (egyedi vagy standard), majd néhány nap múlva már kézbe is veheted az elkészült képedet. Ilyen egyszerű!

A standard és az egyedi méretű vászonképeket 2-3 munkanapon belül készítjük el. Ezt követően átveheted személyesen a Rózsa utcai stúdiónkban, vagy kérhetsz házhoz szállítást is.

Egy kiváló minőségű poszter remek dísz a lakás bármely helyiségében. Hát, még ha azon a fotóposzteren életed egyik legszebb emléke köszön vissza, vagy éppen egy olyan pillanat, amire mindig is büszke voltál. Poszteredet nem halványuló, prémium tintával nyomtatjuk, 180 grammos matt poszterpapírra.

A habkarton nyomtatás nálunk akár 100x100-as, vagy 119x84-es méretben is elérhető, így akkor is igénybe veheted szolgáltatásunkat, ha kiállításra szeretnél nagyobb méretű nyomatot. Ezek a könnyű, UV-álló táblák akkor is jó választást jelentenek, ha otthonodat szeretnéd különlegessé tenni egyedi fotó nyomtatás segítségével.

A netprinter üzemeltetője: DekoRatio Branding & Design Studio.

Galéria