PickPack Decor webáruház

Díszpárnákat, függönyöket és képeket vásárolhatsz nálunk. Lakástextil termékeinket Magyarországon varratjuk, az alapanyagokat európai textilgyártók és forgalmazók kollekcióiból választjuk ki.

Elérhetőség:

Web: https://pickpackdecor.com/

Mobil: + 36 20 321 5208
hello@pickpackdecor.com

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A PickPack Decor Facebook oldala

Hogyan kezdődött?

Az otthoni kanapénkra kerestünk díszpárnákat, ezért beszerző körútra indultunk. Végül tényleg körút lett belőle, mert nem találtunk egy helyen olyanokat, amelyek bár változatosak, mégis összepasszolnak. Jártuk az üzleteket és körülnéztünk a neten is. Vettünk egy-kettőt, hazavittük, a kanapéra tettük, aztán újra elindultunk párnabeszerzésre.

Egyszer csak felmerült bennünk: lehet, hogy párnákat kellene varrnunk és forgalmaznunk?

E váratlan ötlet után nem sokkal már a magyarországi textilkereskedői hálózat feltérképezésébe fogtunk, és számos európai textilgyártóval közvetlenül is felvettük a kapcsolatot. Hónapokig válogattuk az anyagokat, összeállítottuk és megvarrattuk a termékkollekciót: színben, stílusban, a textilek jellegében sokféle, egymással variálható díszpárnákat. Ezután megdobtuk mindezt egy-két függönnyel és képpel. Így született a Pick Pack Decor. És miért Pick Pack? Mert pikk-pakk és kész: nem kell boltról boltra járni és a neten keresgélni.

A webáruházban a variációs lehetőségekről is találsz fotókat: mi mivel, hogyan mutatna. Egy kis nézelődés az oldalon, lapozgatás az ötletek között, és már fel is dobtad a lakást, irodát, szalont vagy akár a közösségi teret. Mi is összeállítottunk néhány termékcsomagot: van, amelyikben díszpárnákat találsz, van, ahol függönyt vagy képet, vagy épp mindkettőt beletettük a csomagba, hogy könnyebben és gyorsabban dönthess. Ha megtetszett egy termék, találsz hozzá illő darabokat, így magad is összeállíthatod a csomagot.

Galéria