Profi Home Bútoráruház és webshop

2000 m2-es kiállítótérrel, folyamatosan frissülő árukészlettel, nagy raktárkészlettel és szakképzett eladókkal ls online shopunkban is várjuk vásárlóinkat.

Elérhetőség:

Web: https://profihome.hu
Cím: 7400 Kaposvár, Baross Gábor utca 2/A Térképen
Telefon: +36 82 419 240
info@profihome.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

✔ Webshop - online vásárlás

A webshopban megtalálod teljes termékkínálatunkat részletes leírással és számos fotóval és meg is rendelheted a termékeket néhány kattintással. Több információra van szükséged? Mintaáruház vagyunk, így a termékek többsége személyesen is megtekinthető, kipróbálható Kaposváron, az áruházban.

✔ Házhoz szállítás

Saját autós házhoz szállítást is vállalnak szakértő kollégáink Kaposvár 40 km-es körzetén belül. Természetesen a webshopon vásárolt termékeket országosan is kiszállítjuk, ilyenkor a kiszállítást szerződött partnerünk végzi. 

✔ Helyszíni összeszerelés

Nincs kedved bajlódni a lapraszerelt bútorral? Szakértő kollégáink segítenek! Amennyiben megrendelésed szerelési szolgáltatással kéred a kiszállítást végző kollégák segítenek a bútor összeállításában is.

✔ Folyamatosan frissülő árukészlet, szakképzett értékesítők

Árukészletünk folyamatosan frissül, nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így rengeteg bútort több hetes várakozás nélkül, azonnal tudunk biztosítani. Szakképzett eladóink pedig minden kérdésre készséggel válaszolnak, hogy biztosan a legjobb és legkényelmesebb lehetőségre essen a választás.

Teszt

Galéria

Cikkeink

Használj őszi színeket az otthonszépítéshez!

Használj őszi színeket az otthonszépítéshez!

A hűvösebb időjárás és a korán sötétedő napok lehetőséget kínálnak arra, hogy otthonunkat is felkészítsük az őszi időszakra és melegebb, hangulatosabb atmoszférát teremtsünk a lakásunkban.
Profi Home Bútor - a bútorok mennyországa

Profi Home Bútor - a bútorok mennyországa

Folyamatosan frissülő árukészlettel várjuk a látogatókat kaposvári áruházunkban és webshopunkban egyaránt. Várjuk vásárlóinkat trendi, stílusos és időtálló bútorokkal.