trendiDEKOR - egyedi tapéta és textildekoráció

Egyedi tapéta, egyedi falburkolat és egyedi textil tervezés, gyártás és kivitelezés környezetbarát technológiával otthonokba, szállodákba, intézményekbe.

Elérhetőség:

Web: https://trendidekor.hu
Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8. Térképen
Telefon: +36 1 237 09 86
Mobil: +36 30 6561878
arato.peter@digitalprint.hu


Házhoz szállítás:

 

Fehér és rideg, lehangoló falak, terek veszik körül? A megoldás: trendiDEKOR - egyedi fal-és textildekoráció!

A zöld technológiával előállított falburkolatok, falmatricák kompromisszumok nélkül teret adnak a képzelőerejének. Termékeink nem tartalmaznak egészségre káros, veszélyes anyagokat, és gyártásuk során sem használunk fel mérgező anyagokat. Szolgáltatásaink: 

Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Forgalmazás 

Lépjen kapcsolatba velünk és mi megtervezzük Önnek inspiráló egyedi falait, tereit, textil dekorációit, legyen az egy iroda, egy tárgyaló, egy óvoda, egy közintézmény, vagy egy lakás bármelyik tere, akár egy konyha, fürdő, vizes helyiség.

Főbb termékeink: Egyedi tapéta, egyedi falburkolat, egyedi textil

Egyedi tapétáink textúrája, mérete, anyaga lehetőséget ad a fantázia teljes kiteljesedésének. Bátran használhatjuk irodában, intézményben, kórházban, lakásban, vizes helyiségben és számtalan más eddig nem alkalmazott térben. A tapétákat utólag a falon be lehet vonni antimikrobiális védőréteggel, mely megakadályozza a vírusok, baktériumok megtapadását és továbbterjedését.

Egyedi falburkolataink segítségével segítünk, hogy megtalálja a legmegfelelőbb stílust, hogy különleges elképzeléseit is megtudjuk valósítani. Egyéni igényre szabott egyedi falburkolatokat, falmatricákat tervezünk és gyártunk, legyen az táblás, vagy tekercses alapanyag. Előállítható: Egyedi tapéta beltérre vagy kültérre, gyedi tapéta vizes helyiségbe, mágneses faldekoráció, világítótáblák, faliképek, írható tapéta, textilfalak, fa-táblás falak, falmatricák, üvegmatricák. 

Az egyedi textil ereje, a minőség, a stílus, az egyedi textildizájn és a korlátlan alkotói fantázia. A rendelkezésünkre álló egyedülálló technológiával a lehető legkisebb környezeti hatás mellett tervezünk, készítünk nagyon tartós, fotóminőségű textilmintákat. Ezek lehetnek: Textilfalak, zászlók, textil roll-up, kiállítási standok textiltermékei, egyedi méretű hangelnyelő paraván textilburkolattal, egyedi szőnyeg tervezés, gyártás, forgalmazás, egyedi tapétamintával azonos sötétítőfüggöny, egyedi tapétamintával azonos ágytakaró, egyedi tapétamintával azonos vászonkép, egyedi tapétamintával azonos párna, 
készségfejlesztő eszközök, játékok, egyedi textilfigurák, ruházati kiegészítők, egyedi egéralátét, egyedi lábtörlő, egyedi marketingbárszőnyeg, egyedi marketingkönyöklő, konfekcionált és egyedi méretű marketingszőnyegek

Megjelenésünk a közösségi médiában: 

Facebook: www.facebook.com/TrendiDekorHu

Linkedin: hu.linkedin.com/in/trendidekor

Pinterest: hu.pinterest.com/trendidekor

Youtube: www.youtube.com/trendidekor 

Google cégem: g.page/r/Cfdmays96oxaEAE

 

Galéria