Zetastudio - Belsőépítészeti tervezés

A Zetastudio fő profilja lakások, házak, irodák, üzlethelyiségek, vendéglátóipari létesítmények, közösségi terek és egyéb enteriőrök formálása, belsőépítészeti tervezése.

Elérhetőség:

Web: http://zetastudio.hu
Cím: 1013 Budapest, Alagút u. 4. Térképen
Mobil: +36 30 9501225
info@zetastudio.hu

A három állandó - a tervezésben és kivitelezésben jártas- munkatársunk mellett, szükség esetén építész, statikusmérnök, épületgépész, tájépítész, elektromos és egyéb szakági tervező bevonásával is megrendelőink segítségére állunk. 

Tapasztalataink azt bizonyítják, hogy egyre nő azoknak a száma, akik úgy gondolják, hogy otthonuk, munkahelyük kialakításában szakember segítségét veszik igénybe. Nem mindenki tudja megfogalmazni igényeit, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon határozott elképzelései vannak, de nem tudja, hogyan valósítsa meg őket. A skiccek, rajzok, számítógépes látványtervek könnyebbé teszik a megbízó számára, hogy elképzelje a leendő enteriőrt, a mesterek pedig a részletesen kidolgozott kiviteli tervekből dolgoznak. A még csak papíron megvalósult tervek módosíthatók, a költségvetés jobban beosztható, amely sok fölösleges kiadástól, bosszúságtól kímélhet meg mindenkit.

A belsőépítészet összetett alkalmazott művészet, de célunk egyszerű: enteriőröket teremteni. Olyan egyénre szabott és logikus élettereket, amelyekben - a funkció és a forma egyensúlya mellett- a harmonikusan látványos részletek teszik teljessé és széppé azt. Kevés annál nagyobb öröm van, mint amikor a megbízó elégedetten közli: pontosan ilyenre vágytam! A Zetastudio ehhez kínál segítséget.

Knapcsek Zoltán vezető tervező

Galéria

Cikkeink