A cég ugyanis garanciát vállal arra, hogy minden termékükből maximum 40 darabot lehet rendelni. A webáruházból rendelhetünk vászon-és papírképeket, tapétát, sőt még párnát is. És hogy mikor érdemes ellátogatni a honlapra? Valószínűleg nem akkor, amikor nagymamánknak keresünk ajándékot. Kivéve, ha nagyon modern nagymamáról van szó, vagy ha Falra Baba elnevezésű különlegességet választjuk, amely az újszülött kisbaba adait tartalmazza egyéni grafikaként.

Sárközi Péter art brut kép

Schram András fotó Kubából Fairlane

Szabó-Lencz Péter képe

Ahmed Al-Refaie kép

Egyedi babadekoráció

Sokkal inkább járunk jó helyen, ha laza, új szomszédunknak vagy 20- as éveiben járó unokatestvérünknek keresünk valamilyen egyedi meglepetést. A honlap kínálata ugyanis meglehetősen modern, az alkotók kivétel nélkül 21. századi magyar és nemzetközi művészek. Jópofák az eredeti Marvel képregényrészletekről készült nyomatok, amelyekkel könnyen belophatjuk magunkat még a legdurcásabb tinédzser szívébe is.

Egyedi Marvel kép Bat Man Spider Man

Egyedi Marvel Bat Man kép

Az egyediség ráadásul nem is megfizetetlen, az árak 7000 Ft-nál kezdődnek, és ha teljesen tanácstalanok vagyunk ajándékutalványt is vásárolhatunk. A falra.hu azzal is begyűjthet egy pluszpontot hogy nagy hangsúlyt fektet az öko-barát technológiára és a termékek környezetbarát csomagolására.

Szöveg: Sándor Anna

Cintia Gonzalvez képe

Művészi nyomat párnára textilre

Művészi nyomat párnára textilre

Művészi nyomat párnára textilre

Néhány név az alkotók közül: Szabó-Lencz Péter, Berta Ágnes, Molnár Roland, Ahmed Al-Refaie, Cintia Gonzalvez, Gyuricza Barbara, Zena Santos, Thomas Morgent

 

Falra.hu webbolt képek, művészi nyomat

 Falra webbolt kft.

Telefon: 0036 20 942 9894

www.falra.hu