Az akció csupán DECEMBER  24-ig, illetve a készlet erejéig tart! 

A Babzsákfotel Áruház kizárólag prémium minőségű babzsákokat forgalmaz, ezt bizonyítja az örök garancia is, mely minden babzsákra érvényes. Dr. Relax márkanévre hallgató babzsákfotelek 100 százalékig magyar termékek, huzatuk kétrétegű és levehető, így könnyedén tisztítható. Ezek fontos információk, de nem adják vissza azt az életérzést, melyet képviselnek.

A Dr. Relax babzsákfotelek tervezésénél a kényelem és sokoldalúság volt a fő cél, hogy a babzsákok használói tökéletesen elégedettek legyen a termékkel. A kényelmet az egyedi szabás és az egyedi technológia biztosítja, mely könnyedén felveszi a testformáját és támasztja meg úgy, hogy maradéktalan élményt nyújtson.

Black Friday

A Basic Babzsákfotelek a legsokoldalúbb termékek, melyek bármely ház stílusához alkalmazkodnak. A tökéletes kényelem érzését biztosítják, öröm egy hosszú nap után belezuhanni és egy jót szusszanni.

Fekete babzsákfotel

Barna babzsák fotel

A Gamer Babzsákfotelek az igazi játékosoknak készültek. Maximális kényelem játék közben, így tuti nem fog sajogni a hát egy maratoni kockulás után sem. Anyaguk rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható, így nem kell óvatoskodni kockulás-kajalás összefonódása közben sem.

Babzsák webshop

Gamer babzsák

Terepszínű babzsák

Babzsákfotel Áruház

www.beanmybag.hu