KETTŐT FIZET, HÁRMAT VIHET

Teremtsen ünnepi varázst az időtlen dán dizájnnal. Fedezze fel a nagyszerű design ajándékokat, amelyekkel meglepheti szeretteit! Válasszon ki kettőt lakberendezési kiegészítőink közül, és kap még egyet ingyen. *A kiválasztott 3 termék közül a legolcsóbb ingyenes!

Mire vonatkozik a kedvezmény? Lámpák, Szőnyegek, Kis bútorok, Plédek és ágytakarók, Párnák, Képek, Tükrök.

Akciónk 2018. november 30 - december 23. között érvényes

Egy lábtartó, amely ágyként használható, egy hordozható asztal vagy egy kényelemre tervezett mellékasztal? Fedezze fel kisebb bútorainkat, amelyek a 3 a 2-ért akciónkban szerepelnek. 

Puha tapintások, harmonikus tónusok, a színes párnák tökéletesen felfrissítik beltereinket. Most az összes párnánk szerepel a 3 a 2-ért akciónkban. Nézd meg a teljes választékot itt >

Természetképek, absztraktok, fotók és botanikus képek. Találja meg személyiségét ezekben a művészi kifejezésekben, és tegye személyessé a falakat Ön körül. Valamennyi művészeti termékünk része a 3 a 2-ért akciónknak.

Tegye otthonossá a szobát egy kényelmes szőnyeggel, személyes kiegészítőkkel, művészeti tárgyakkal, puha párnákkal és modern világítással. A jó hír, hogy valamennyi nagyszerű design része a 3 a 2-ért akciónknak. Nézd meg a teljes választékot itt >

BÚJJUNK ÖSSZE! 

Létezik jobb annál, mint összebújni, puha plédekkel és párnákkal körülvéve? Osszon meg egy kicsit abból a 'Hygge' érzésből, és tegyen egy puha plédet vagy ágytakarót a karácsonyfa alá. Most puha kiegészítők is szerepelnek a 3 a 2-ért ajánlatunkban.

KÉPEK, TÜKRÖK, VAGY EGY MENŐ ÚJ LÁMPA?

Miért ne mindenből egy kicsit? A 3 a 2-ért akcióban szereplő számos termék segítségével mi most azt a lehetőséget ajánljuk Önnek, hogy tökéletesen ajándékozzon, és kényeztesse magát otthona megújításával. Nézd meg a teljes választékot itt >

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu