Torch irodaszékek

Miért van szükség a cserére? Legtöbbször a forgószék elhasználódott, huzata, üléspárnázata vagy annak szivacsa okoz gondot. Esetleg eltört a kereke, kényelmetlenné vált, elromlott a gázlift, vagy fityeg a háttámlája. Mi gyanútlan vevők mivel próbáljuk orvosolni a kialakult helyzetet? Egyre drágább és drágább székeket veszünk, mondván, az biztosan nem vagy később megy majd tönkre. Szerencsére a kínálat széles. Egészen az 5000 Ft-os árkategóriától kezdve a több százezres darabokig. Úgy tűnik azonban, hogy találhatunk a piacon egy igazi gyöngyszemet. Az Impala Bútoráruház – Székkirály nevéhez híven – egyedüliként forgalmaz ugyanis Magyarországon olyan székeket, melyek az irodaszékek legújabb, „mindent tudó” generációjának tagjai és ár-érték arányban remekek termékek, hiszen megfizethető, közép árkategóriás irodai, forgószékekről van szó.

Az Airmesh (AM-110), Dual star (DS-110), Eve (EV-M100), Smile (ST-300), Sunny (SU-100) és Twin (TWG-110) fantázianevű forgószékek egyedülállóak, hiszen szinte minden elemük mozgatható, tetszés szerint állítható, így teljesen a tulajdonos egyedi igényeire szabható. Az sem titok, hogy ezeket az újdonságokat az a Torch cég gyártja, amelyet 1978 szeptemberében alapítottak a dél-koreai Teguban. A vállalat innen nőtte ki magát Korea és a világ egyik vezető irodaszék-gyártójává, így mára már több székhellyel is rendelkeznek. Sikerüket, elfogadottságukat tükrözi, hogy 35 különböző országba, a világ minden részére importálják termékeiket. Díjnyertes termékeik strapabíróak, polírozott alumíniumgörgős csillaglábbal rendelkeznek, melyek az erősebb igénybevétel során sem törnek el, nem hagyják cserben tulajdonosaikat. Fémvázuknak köszönhetően teherbírásuk eléri a 150 kg-ot is. Egyedi technológiájuknak köszönhetően ezeknek a gázliftes forgószékeknek pedig már nem csak a magassága választható meg, hanem lehetőség van az egész széket a saját igényeink szerint beállítani.

Színes görgős irodai szék Impala Székkirály

A termékek egyedi, ergonomikus és praktikus kialakításának köszönhetően a Torch székek kiváló alátámasztást adnak gerincünknek és segítik a helyes testtartást. Éppen ezért tökéletes társak a mindennapos irodai, ülőmunkát végzők számára. A gyártó legsokoldalúbb terméke kétség kívül az Irisz Gold nevű forgószék. Melynek hálós szövetborítása nem csak modern stílust kölcsönöz a széknek, hanem segít „lélegezni” is. Nincs izzadás, ráadásul megfelelő kényelmet is biztosít!

Nézzük, mit tud pontosan az Irisz Gold forgószék!
1. Az állítható fejtámlája segítségével tehermentesíti a fejre és a nyakra nehezedő nyomást.
2. Nem csak a forgószék fejtámlájának magassága állítható három fokozatban, hanem dőlésszöge is tetszőlegesen megválasztható.
3. Háttámlája több funkcióval rendelkezik és L alakjának segítségével tökéletes alátámasztást nyújt a hát számára.
4. A támla két tengely segítségével 15 fokozatban szabályozható, ezekkel lehet beállítani azt is, hogy ne legyen rés a háttámla és a deréktámasz között.
5. Egy egyszerű mozdulattal a szék hintamechanikája is változtatható, ahogy 3 fokozatban a dőlésszöge is, így a forgószék háttámlája a felhasználó pozíciójától függően dönthető.
6. Nagy rugalmassága és állíthatósága fokozza a derék kényelmes helyzetét és elősegíti a helyes testtartást.
7. Fej- és háttámláján kívül ülése is mozgatható, sőt az ülés alatti kar segítségével az ülés mélysége is szabályozható.
8. Egy új fejlesztés, az „I-link” rendszer lehetővé teszi, hogy minden leüléskor az ülés ráközelítsen a támlára, megtámasztva ezzel a gerincet és a lábakat.
9. A még kényelmesebb ülést a karfa segíti elő, mely természetesen szintén állítható.
10. Magasságában 10 fokozat közül lehet választani. Irányában jobbra-balra (3 fokozat), valamint előre-hátra (4 fokozat) mozgatható.
11. A forgószék magassága gázlift segítségével szabályozható.
12. Hintamechanikájának erőssége és az ülésmagasság is a használó testsúlyától függően állítható be.
13. A szék szabályozásához szükséges karok a vakok és gyengén látók számára Braille írással van ellátva, ezzel biztosítva az egyszerűbb használatot.

Torch irodaszékek

Torch ergonómikus irodai szék

Torch ergonómikus irodai szék

Ezeket a székek lassan csak egy lépés választja el a megfizethető okosszék kategóriájától, de az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában kapható közepes árkategóriájú termékek mégis a felső kategóriás réteghez tartoznak. Ráadásul többet tudnak, mint a legtöbb, náluk jóval drágább székek. Akinek azonban nincs szüksége ennyi funkcióra, vagy még ennél is olcsóbb irodaszékekre vágyik, a Székkirálynál megtalálhatja számára megfelelőt. De azért a Reitter Ferenc utcai bútoráruházban érdemes kipróbálni az új, nagyszerű „okos székeket". Szöveg: Finta Zsófia

Torch ergonómikus irodai szék

Impala a Székkirály

1135 Budapest, Reitter F. u. 8/b.

Telefon: 270 9700, 270 9770,
Mobil: +36 70 432 4000 , +36 70 432 5000

www.impala.hu