Black Friday akció a Székkirálynál

A kereskedelmi üzletláncok szinte egész éves, minden akcióját black Friday-nak nevező akciójához képest a Székkirály a tőle megszokott korrekt akciót hozta létre. Még az sem kisebbíti tettüket, hogy ők is beálltak az egy nap helyett 3 hétig péntekezők sorába.

Black Friday akció a Székkirálynál

Összesen 7 terméket találunk az akcióban. Ebből három olyan forgószék, amely, mint megtudtuk az egyébként is legjobban fogyó minőségi forgószék termékek közé sorolható. Tehát az akció november 29-én véget ér, akkor az ár visszaemelkedik a régi, eredeti árra. Császár Margit áruházvezető szerint a mostani black Friday már egy kicsit karácsony is, hiszen ha valaki idejében ébred, akkor azokat a forgószékeket veheti meg akciós áron, amelyeket a legtöbben keresnek. Ráadásul a vásárlói kérésekhez igazodva az akcióba bekerült egy tripla XL-es 200 kilóig terhelhető forgószék is.

Black Friday akció a Székkirálynál

A Black Friday igazi amerikai feelingjét az F261, igen fantáziátlan nevű szék piros, szürke, fehér háttámlás színváltozatokban elérhető terméke biztosítja. Amelyből tetszőleges színpárosítással vagy akár egyforma színben is, amíg a készlet tart választhatunk 4 darabot, de fizetnünk csak kettőért kell.

Black Friday akció a Székkirálynál

A kedvezménnyel vásárolható termékek aktuális árai itt találhatók!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óráig
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: 10.00-15.00 óráig.

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Impala a Székkirály