Bárszékekkel először bárokban találkozhattunk, ahol a magasabb pulthoz kellett megfelelő ülőalkalmatosságot tervezni. Majd ahogy a nyugati országokban megszokottá váltak az amerikai konyhák, nálunk is kezdett elterjedni ez a megoldás. Bárszéknek nevezhetünk minden 45 cm-nél magasabb ülőfelülettel rendelkező, fix vagy liftes, esetleg háttámlával és/vagy karfával is rendelkező ülőbútor, aminek esetenként lábtartója is van. A bárszékek ülőfelülete maximum 80 cm magasan található, ez a magasság, amit még kényelmes használatot biztosít. Ezt az arányt érdemes szem előtt tartani otthoni bárpultok vagy konyhapultok tervezésénél. A bárszékek készülhetnek kültérre is, UV, és esőálló anyagok felhasználásával.

Stílus: Ha már elhatároztuk, hogy otthonunkba bárszéket veszünk, fontos szem előtt tartani néhány dolgot. Fontos felmérni konyhánk kiegészítője lesz, vagy külön bárpultunkhoz keresünk bárszéket. Továbbá a stílus, a színek és az anyagok is nagyon meghatározóak. Választhatunk klasszikus fa, fém, kárpitos, támlás, támla nélküli, műanyag ülőfelületűt, állítható magasságú bárszéket is.

Forma és lábazat: Vásárlás előtt fontos eldöntenünk, hogy fix vagy állítható magasságú széket akarunk pultunkhoz, asztalunkhoz. A favázas székek fix magasságúak, a fémvázas székek egy része állítható. A gázrugós bárszékekre a gyártók nem vállalnak külön garanciát, ha a nem rendeltetésszerűen használtat során a gázrugó tönkre megy.

Anyag: A legelterjedtebbek a fa és fémvázas bárszékek, ülőfelületük pedig bőr, szövettel kárpitozott, lemezelt, vagy akár műanyag is. Figyelembe kell venni azt is, hogy van e kisgyermek a családban mert akkor a tisztán tarthatóság is tényező lehet. A textilbőr és a novalife minőségű kárpitok egyszerűen és könnyen tisztíthatók. A tavaszi, nyári, esetleg őszi időszakra rattan támlás bárszéket javasolunk.

Minőség és garancia: A gyártók többségében egy év garanciát adnak termékeikre. Amennyiben szeretne szaktanácsot kérni, kérem, fáradjon az Impala Kft., Székkiraly üzletébe. Eladóink örömmel segítenek kiválasztani az Ön lakásához legjobban illő bárszéket. Tekintse meg legújabb bárszék kollekciónkat itt, vagy a teljes bárszék választékunkat ide kattintva.

Impala a Székkirály

1135 Budapest, Reitter F. u. 8/b.

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

Telefon: 270 9700, 270 9770,
Mobil: +36 70 432 4000 , +36 70 432 5000
Fax: 36-1-270-9709

Email: impala@impala.hu

www.impala.hu

Bárszék Impala bútor

Bárszék Impala bútor

Bárszék Impala bútor

Bárszék Impala bútor

Bárszék Impala bútor

Bárszék Impala bútor

Bárszék Impala bútor

Bárszék Impala bútor