Így a több mint tízezer szék, asztal és bútor között néha valóban csak az értő szemek számára tárul fel egy rejtett világ. Ám, aki elmegy a közel kétezer négyzetméteres áruházba az mindig találhat valami gyöngyszemet akár ügyfelei, akár saját maga számára.

Legutóbbi sétánk alkalmával mi is rábukkantunk egy-két érdekes darabra. Tovább haladva megakadhat a szemünk az Orion asztalok széles választékán, melyek a klasszikus fa kiviteltől a magasfényű fehér és fekete változatig kaphatók. Ez utóbbiak praktikusan kicsik, így fiatalos, modern stílusú lakások tökéletes berendezéseit képezhetik.

Orion étkezőasztal Impala

Orion magasfényű étkezőasztal Impala

A Leeds asztal étkezőnk dísze lehet. Alig akad olyan ember, aki ne figyelne fel erre a hatalmas méretű impozáns asztalra, aminek felületén jól látszik a fa eredeti szerkezetének minden szépsége. Így, akik értékelik az igazi fa erezetét, a csomókat és a természetességet, azok egy mesebeli világban érezhetik magukat. Ez a bútor kiválóan alkalmas nagy családi vagy baráti összejövetelek megtartására és vendéglátóegységek kiszolgálására is, mivel akár 10-en is kényelmesen elférnek az asztalnál.

Leeds étkezőasztal

Leeds tömörfa minimál étkezőasztal

Leeds étkezőasztal rusztikus erezett felülettel

A Modest étkezőasztal és a hozzá tartozó magasfényű fekete székek szűk helyen is elférnek és izgalmas kártyázások, meghitt beszélgetések színhelyei is lehetnek. Az asztal 110 cm átmérőjű fekete üveg lapját egy masszív kerek talpú króm láb tartja.

Modest modern műanyag étkezőszék

Ha kicsit nagyobb eseményeket szeretnénk otthonunkban tartani, tökéletes választás a Lane asztal, mely köré sokan odaférnek és, amelyet króm lábas, fa asztallapja alkalmassá tesz, mind a modern, mind a klasszikus stílusú lakások szolgálatára.

Lane étkezőgarnitúra

Lane étkezőgarnitúra art-deco jellegű

Ha pedig már asztalunk és székünk is elég van, akkor csak egy jó kanapé hiányzik. Bármilyen meglepő ezt is találhatunk a Székkirálynál. A sötét dió színű, most éppen bordó-világos barna csíkos kárpitozással ellátott art-deco stílust idéző Maru kanapé egy egészen újszerű hatást varázsolhat akár a nappali romantikus sarkaként, akár a kávézó olvasó sarkaként, akár egy rendelő várakozói előterébe.

Maru art-deco kanapé és szék

A Rondó lemezelt karszék igazán jól illik egy régies stílusú házba. Hajlított formái, többféle színváltozata és ideális mérete (magasság 80 cm, mélység és szélesség 59 cm, ülésmagasság 44 cm) miatt kis lakásokban is jól elfér, magas karfái és csepp alakú ülőkéje miatt igazán kényelmes, akár a hosszú női pletykálkodásokhoz is. A szék kárpitozott (szövet vagy textilbőr) változatban is kapható, amire már néhány lakberendező is felfigyelt.

 Rondo lemezelt Thonet jellegű karszék a lakberendezők országos szövetségének ajánlásával

Kinek is ajánljuk az Impalát, a Székkirályt? Olyanoknak, akik szeretik a felfedezést vagy jó fantáziával rendelkezve meglátják egy-egy termékben a lehetőséget és ráadásként még fontos számukra a saját vagy ügyfeleik pénztárcájának védelme is.

www.impala.hu