A Székkirály néven ismertté vált áruházban lehetőségünk nyílt kipróbálni a különleges bútordarabokat. A hűvös, borongós, sáros idő az ősszel együtt érkezik. Ilyenkor jól esik betérni egy-egy kávézóba, étterembe és egy meleg ital mellett átmelegedni, barátainkkal beszélgetni.

Szánkótalpas étkezőszék

Hogy hová térünk be, sokszor apróságokon is múlhat. Legtöbbször az az elsődleges szempont, hogy egy meleg, hangulatos helyen kényelembe helyezhessük magunkat. Ha kényelmetlen az ülőhely, nem fogunk sokat elidőzni, sőt legközelebb talán máshová térünk be. Ugyanakkor manapság az is elvárás, hogy a kényelemhez elegancia is társuljon.

Modern krómozott fémvázas szék

MF-4917, MF-5241, MF-5308 fémvázas kárpitozott székek
Elsőre talán extravagánsnak tűnhetnek ezek a székek, azonban egy mai modern étterembe teljesen passzolnak ezek a darabok. (A fekete színű lett a kedvencünk, mert elegáns, nem hivalkodó, ám mégis különleges.) S bár a króm egy olyan anyag, amiről mindenkinek a keménység a súlyos fém jut eszébe, a székek mégsem nehezek, ezért az ebből készült széklábak nem is fognak elhajlani és a folyamatos megterhelést is kitűnően bírják majd. A három színben kapható (fekete, fehér, antik barna) szék textilbőr felületével megfelelő kényelmet biztosít és a lakberendezők kedvenc darabja is lehet.

Színválaszték: fehér és antik barna
Termék méretei: Magasság: 102 cm - Mélység: 62 cm - Szélesség: 43 cm - Ülésmagasság: 45 cm

Fémvázas rugalmas szánkótalpas szék

MF-5149, MF-5150, MF-5697 fémvázas kárpitozott székek
Kényelmes székekből sosem elég! Ez is lehetne az Impala Bútorkereskedő Kft. jelmondata, amikor az elegancia és a kényelem mellé még stílusos szánkótalpak társulnak. Ezek a típusú székek nagy, textilbőrrel kárpitozott ülőfelülettel rendelkeznek és színvilágukban is visszafogottak.

Színválaszték: fehér, fekete és szürke
Termék méretei: Magasság: 99,5 cm - Mélység: 54 cm - Szélesség: 42 cm - Ülésmagasság: 47 cm

Fémvázas rugalmas szánkótalpas székFémvázas rugalmas szánkótalpas székFémvázas rugalmas szánkótalpas szék

MF-5705, MF-6287, MF-6288 fémvázas kárpitozott székek
A következő termékcsalád, bár hasonlít az előzőekre a komfortérzés és az elegancia szempontjából mégis elmondhatjuk, hogy a bútortervezők kifogyhatatlanok voltak az ötletekből és rendkívül sokféle formájú széket „keltettek életre”. Ezek a szánkótalpas, közel egy méter magas bútordarabok kedvet csinálnak a kávézáshoz. Ráadásul, ha őszi fáradtságunkban véletlenül kiöntenénk a capucchinónkat az se lenne probléma, hiszen a textilbőr könnyen tisztítható anyag, így a személyzet is nyugodt maradhat egy-egy „baleset” után.

Színválaszték: fekete, antik barna és karamell.
Termék méretei: Magasság: 96,5 cm - Mélység: 54 cm - Szélesség: 45 cm - Ülés magasság: 47 cm

Fémvázas rugalmas szánkótalpas székFémvázas rugalmas szánkótalpas székFémvázas rugalmas szánkótalpas szék

MF-5304 és MF-5213 fémvázas kárpitozott székek ( első kettő )
Ha valaki a kávézás után esetleg megéhezne, betérhet egy étterembe, ahol elég sokszor találkozunk Impala termékekkel. Nem kell lakberendezőnek lennünk ahhoz, hogy felfedezzük az eleganciát, a különleges formavilágot és a minőségi alapanyagokat. A székek közepén található varrások kettéosztják a felület, de aggodalomra semmi ok, nem kell osztoznunk mással az ülőfelületen! Csak a szimmetria kap a szokottnál nagyobb hangsúlyt, amitől nemcsak elegánssá, hanem divatossá is válik ez a szék. Mivel a hangsúlyt az ülőfelület és a kényelmes háttámla kapja, alig észrevehetőek a talpak.

Színválaszték: fekete és antik barna
Termék méretei: Magasság: 96 cm - Mélység: 56 cm - Szélesség: 44 cm - Ülés magasság: 47 cm

MF-5686 fémvázas kárpitozott szék ( harmadik )
Ősszel gyakrabban leszünk lehangoltak és kimerültek is. Ilyenkor sokszor szeretnék, ha nagyot fordulna velünk a világ. Az MF 5686 szék 360 fokos fordulatra képes annak ellenére, hogy nem irodai forgószék. De az Impala Bútorkereskedő Kft. új bútordarabja nem is irodai kellék, sokkal inkább maga a dizájnos kényelem, amelyen az ülés nem válik monotonná, kényelmetlenné. A kényelemről a vastag párnázott ülés és háttámla gondoskodik. Egy biztos, a szék a gyerekek szívébe is belopta magát, hiszen ki más, ha nem ők élvezik leginkább a pörgést-forgást. Aggodalomra semmi ok, a termékek időtálló textilbőrrel, masszív krómvázzal kerülnek forgalomba.

Színválaszték: Fekete, de 2014. február közepén újabb színek várhatóak (fehér, narancs, türkizkék, zöld és smaragdzöld).
Termék méretei: Magasság: 96 cm - Mélység: 63 cm - Szélesség: 46 cm

További információk és érdeklődés a raktárkészletről:

Impala a Székkirály

1135 Budapest, Reitter F. u. 8/b.

Telefon: 270 9700, 270 9770,
Mobil: +36 70 432 4000 , +36 70 432 5000

www.impala.hu

Fémvázas barna szánkótalpas szék

(x)