Vintage stílusú étkezőgarnitúra

A kivételes megjelenésű ipari stílusú, masszív étkező bútorok Franciaországból érkeznek. Stílusos, kopott hatást keltő, a régi világot idéző bútorcsalád nagy részben egyenként, illetve szettben is megvásárolhatóak  de együtt is tökéletes egységet alkotnak. Az étkezőasztalok lapjai és a komódok tömör mango fából készülnek, minden egyes darab kézzel festett, a székek, illetve az asztalok lába pedig antikolt fém. Árak, méretek, színek itt.

Amar étkezőasztal

Amar vintage étkezőasztal

Tömörfa asztallapos, fémlábas fix étkezőasztal. Az asztallap mango fából készült, kézzel festett, így minden egyes darab egyedi. A lába antikolt fém. Az asztal stílusos, kopott hatást keltő, régi világot, ipari hangulatot idéző.

Aix szék 4 db-os szettben, többféle színben

Aix Tolix szék pirosAix Tolix szék sárga

Aix Tolix szék bronzAix Tolix szék türkiz

Egy eredeti, indiai szabadtéri moziszék másolata, ( Tolix márkájú székre emlékeztető, de ütött-kopott hatást keltő ). A szék anyaga kézzel festett fém, azaz minden egyes darab egyedi. Jelenleg csak 4 db-os szettben kapható. Igazi gyöngyszem és kötelező darab az indusztriális stílus szerelmeseinek.

Felizes sokfiókos komód

Sokfiókos festett antikolt komód

Ez a komód tömör mango fából készült, a fogantyúk antikolt fémből. Kézi festéssel készült azaz nincs két egyforma változat. Az Enterieur Bútor weboldalán további két változata is elérhető ennek a komódnak.

Fundos állítható magasságú kerek asztal és Longo bárszék

Fundos állítható magasságú kerek asztal

Kerek asztallapja tömör mango fából, szintén kézzel festett, a láb ennél a bútornál is antikolt fém. Az asztal magassága állítható, azaz akár étkezõ akár bárasztalként is kiválóan mutat.

Longo vintage bárszék fém lábbal és bőr ülőfelülettel

Bőr üléses kényelmes bárszék. Az ülőfelület átmérõje: 30 cm, bõrrel kárpitozott, lába antikolt fém.

Colori étkezőasztal

Colori étkezőasztal

Az étkezőasztal fa lapja tömör mango fából készült, kézzel festett, többféle színt is felhasználtak a készítők. Modern szögletes lába antikolt fém.

Stromboli ülőke

Stromboli vintage ülőke vászonnal és bőrrel

Egyedi, kézzel készült, antikolt hatást keltő ülőke. Az ülés bőrrel kombinált strapabíró, légáteresztõ, tartós vászon szövettel borítva, rajta fekete betűkkel. A láb tömörfa, a fotó szerinti barna színben kapható. Minden termék egyedi darab, kézzel készült, ezáltal más és más, az egyedi kézimunka jegyeit viseli. Stromboli ülőke weboldala.

Reméljük, hogy sikerült kedvet csinálnunk ahhoz, hogy étkezőjükbe nem hétköznapi, kézzel készített bútorokat is válasszanak. További információkat, árakat, garanciákat és a szállítás lehetőségeit a forgalmazó weboldalán találnak.

 

Rendeljen kényelmesen otthonról! Tekintse meg az árakat és a szállítási feltételeket itt:

www.enterieur.hu

Enterieur webshop

Telefon: +36 1 769 07 93,
+36 1 248 02 14