A tömör tölgy és bükk asztalok népszerűségük mellett tartósak, mutatósak és nem utolsó sorban szinte bárhol használhatók. Egyre többen vannak olyanok, akik az igazi faanyagot preferálva a kicsit robusztusabb asztalokat választják otthoni étkezőjükbe. A tömörfa asztalok látványa és megjelenése meleg, stílusos, és a valódi faanyagnak köszönhetően sokkal tartósabb. Éppen ezért, nem csak otthonokba, magánemberek számára lehet ideális, hanem éttermek, fogadók, valamint irodai tárgyaló helyiségek esetében is tökéletes választásnak bizonyulnak.

Az Impala áruházában eddig is óriási választékban találhattunk étkezőasztalokat és rengeteg kiváló minőségű, egyedi stílusú, formájú és különböző méretű változat közül válogathatnak a vásárlók. A 7 új taggal bővült termékkínálat között található hat bővíthető, nyitható változat is, mely kiváló segítséget nyújt nagyobb családi összejövetelek, baráti beszélgetések, otthoni és éttermi vendéglátás, fogadások esetén is.

A nyitható asztalok helytakarékosak, praktikusak és hosszú távon a család kedvencei lesznek és pénzügyi szempontból is jó befektetést jelenthetnek. A kecsesebb megjelenésű bútorok kedvelői számára remek választás a Fabian névre keresztelt, új, nyitható asztal, mely bükkfa és tölgyfa változatban is kapható. Vékony lábaival igazán esztétikus látványt nyújt.

Fabian tömör bükk étkezőasztal

Fabian tömör bükk étkezőasztal bővíthető

Fabian tömör bükk étkezőasztal összecsukható asztal

Fabian tömör bükk étkezőasztal Impala a székkirály

Azok, akik a Fritz asztalok valamelyikét választják, egy igazán egyedi, modern vagy mediterrán stílusú étkezőhöz találnak megfelelő bútordarabbal. Nyitható funkciója mellett "L"- alakú lába modern hatást kölcsönöz.

Fritz tömör bükk étkezőasztal

Fritz tömör bükk étkezőasztal

Formáját tekintve a legérdekesebb az új Bristol asztal. Ennek mérete ugyan fix, 100 x 180 cm, mégis igazán különleges. Hangulatában a régi parasztházak, kerti bútorok stílusára emlékeztet, így nagyon jól mutat otthoni étkezőkben, de csárdákban, vendéglőkben is remekül megállja a helyét.

 Bristol tömör tölgy étkezőasztal

Bristol tömör tölgy étkezőasztal

Bristol tömör tölgy étkezőasztal

Az új modellek már megtalálhatóak a Reitter Ferenc utcai Impala bútoráruházban. Így nincs is más feladat, mint széket választani az új asztalhoz.

Impala a Székkirály

1135 Budapest, Reitter F. u. 8/b.

Telefon: 270 9700, 270 9770,
Mobil: +36 70 432 4000 , +36 70 432 5000

www.impala.hu

Szöveg: Finta Zsófia