Outlet német nappali bútor akció

A jó hírünk az, hogy az Impala Bútorkereskedő Kft. kínálatában, most 30-70%-os kedvezménnyel elérhetőek a különböző modellek. Legyen szó konyháról, nappaliról vagy hálószobáról, sokszor vágyunk olyan bútorokra, amelyek megmunkálásuknak köszönhetően egyediek és nem ragaszkodnak az elemes megoldásokhoz. Most, hogy itt vannak az ünnepek és az akciók, érdemes olyan ajándékokban gondolkodni, amelyek akár hosszú távon is örömet és kényelmet biztosítanak a számunkra. Úgy tűnik a Székkirály már nem csak székekben király, hanem most igazi tömörfából készült gyöngyszemekhez juthat hozzá, az aki szeretné lecserélni régi bútorait. Ezek a darabok kifejezik a fa természetes szépségét és hosszú idő után sem deformálódnak vagy kopnak el a kiváló alapanyag és pácolás miatt.

Az alacsony ár az outlet árusításnak köszönhető, mivel a termékek utolsó darabok, minta- és kiállítási darabok, de előfordulnak köztük, olyanok is amelyeken apróbb szállítási sérülések keletkeztek. Ennek ellenére mégis minőségi szekrények, tv-állványok, székek, étkezőasztalok és más bútorokat is találtunk az üzletben. Látogatásunkkor azt tapasztaltuk, hogy hatalmas érdeklődés van a termékek iránt és éppen ezért, gyorsan cserélődik a kínálat. Sok termék még a weboldalra sem kerül fel, mert amilyen gyorsan jönnek, olyan gyorsan mennek is az egyedi és kedvező ár miatt. Érdemes tehát sietni és a helyszínen megtekinteni a kínálatot a 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/B. száma alatt.

Outlet német étkezőszékek, asztalok Budapest

Outlet német bortartó szekrény

Mi most bemutatunk néhány kedvencet, amelyek között megtalálhatóak a hangulatos, modern, klasszikus és a mostanában divatos vintage termékek is.

Outlet német tömörfa étkezőasztal

A vintage stílus kedvelői, biztosan elégedettek lesznek a régies stílusú, vidéki hangulatot megidéző tálalószekrényekkel, dohányzóasztalokkal. A magasfényű fehér bútorok letisztultságot és eleganciát sugallnak. Egyes modellek belső világítással vannak felszerelve, így amellett, hogy praktikusan segítik a szekrényben tárolt dolgok megtalálhatóságát, még meghittebbé varázsolják az otthon töltött időt.

Outlet német magasfényű fehér étkezőasztal

Outlet német magasfényű fehér étkezőasztal

A természetességet kedvelőknek ajánljuk, a letisztult tömörfa és az erőteljes famintázatot is meghagyó szekrényeket, amelyeket divatos bordó és piros árnyalatú nappalikhoz és hálószobákhoz választani, mert a naturális színek keveredése melegséget áraszt.

Outlet német nappali szekrény tömörfa frontokkal, retró vintage hatás

Outlet német nappali bútorok és étkező garnitúrák

Kovács Bianka

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9.00-19.00 óra között (árukiadás 9.00-18.00 óra között)
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!