Étkező garnitúra Impala

A legtöbb lakás központi színtere a konyha és az étkező. Általában itt zajlik a mindennapi élet, a családi események többsége, itt készülünk a születésnapokra, az évfordulókra vagy épp most a karácsonyra. Azt mindenki tudja, hogy az ünnepi hangulathoz a szeretet mellett sokszor tökéletes kellékek, illetve megfelelő bútorok szükségesek, melyek a kényelmet és a praktikumot is biztosítják. Év végi étkezőasztal és étkezőgarnitúra mustránk alkalmával sok újdonságot fedeztünk fel az Impala Bútorkereskedő Kft. 13. kerületi, Reitter Ferenc utcai áruházában.

Jugo bútor Impala kft.

Modern étkezőasztal

Étkezőasztal nagyobbítható

80x80-as étkezőasztal

Akik jól ismerik a klasszikus formákat és megbízható minőséget keresnek, azok örömmel fogják látni, hogy az idősebbek által „jugo stílus” néven ismert trend ismét megjelent a modern étkezőasztalok mellett. Császár Margit áruházvezető elmondta, hogy az új termékeket általában 5-féle faváltozatban, tömör tölgy, bükk vagy furnéros kivitelben, az ehhez a stílushoz tartozó széket pedig 30-féle szövettel rendelheti meg bárki. A Mátrix, a P4-Plus, a P7, P120 és a Labud asztal is nagyobbítható, sőt vannak olyanok is, amelyek 340 cm-re nyithatóak.

Nagy étkezőasztal Impala

Hosszú étkezőasztal

Ha valaki most, a karácsonyt megelőző időszakban, tervezi a bútorvásárlást jó hírünk van, hiszen nemcsak kedvezményes áron találják meg a családi ünnephez megfelelő étkezőasztalt vagy étkezőgarnitúrát, de sok olyan termék is van, amely akár azonnal elvihető.

Masszív étkezőasztal tömörfa

Kerek étkezőasztal

Nagyobbítható kerek étkezőasztal és étkezőszék

Ha pedig valaki teljes alkotói szabadságra vágyik, akkor örömmel fogja tapasztalni, hogy a legtöbb étkezőasztal, étkezőszék szabadon válogatható össze.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!