Gyakori eset, amikor megtetszik egy étkezőbútor vagy egy étkezőasztal, de sajnos nincs más méretben, nem is gyártják és bánatosan megyünk haza a bútorüzletből, mert mi pont azt szerettük volna. Ilyenkor rövid idő után újra nekiveselkedünk most már az interneten böngészve, hogy időben megtudjuk a pontos méreteket, esetleg a bővítési lehetőségeket, ami étkezőasztal esetében igencsak fontos szempont. Az Enterieur Webáruház pontosan tudja mire is gondolunk, és nem véletlen az sem, hogy egy-egy étkező esetben a lehető legszélesebb méretválasztékot ajánlja a részünkre. A modern formákhoz több színt is választhatunk, ami természetesen minden méretben kapható.

Összeválogattunk most 5 új terméket a webáruházból, amit jó szívvel ajánlunk, hiszen német minőségről van szó, és a webáruház ügyfélszolgálata is kiemelkedően korrekt tájékoztatást tud adni ha további részletekre vagyunk kíváncsiak. Nézzük mik is most az újdonságok az Enterieur Webáruházban étkezőasztal fronton!

Bull étkezőasztal

Bull étkezőasztal Enterieur Webáruház

Speciális, kis méretű asztalok, amiket több színben is választhatsz. Az asztal középről nagyobbítható. A tetőlap 25 mm vastag és ABS éllezárással készül. A lábazat 25 mm vastag forgácslapból készült, a vendéglap mérete: 40 cm. 

Több információ fa étkezőasztalainkról itt

Rund étkezőasztal

Rund kerek étkezőasztal Enterieur Webáruház

Rund étkezőasztal Enterieur Webáruház

A Rund középről nagyobbítható kereklapos asztal, ami fóliázott forgácslapból készül. Az asztal szinkronmechanika segítségével nagyobbítható. Az asztal egyik végét magunk felé húzva az asztal másik vége tőlünk távolodik, a vendéglapot manuálisan kell beemelni. A vendéglap mérete: 40 cm. A bútor különlegessége, hogy a talapzat megfordítható, egyik színe nemesacél, másik színe az asztal színével megegyező dekor, így tetszés szerinti felületét lehet használni.

Több információ fa étkezőasztalainkról itt

Mister étkezőasztal

Mister étkezőasztal Enterieur Webáruház

Mister étkezőasztal x láb Enterieur Webáruház

Mister étkezőasztal U alakú lábbal

A Mister esetében többféle lábformából és többféle asztalméretből választható össze a kívánt asztal.  Abszolút modern és trendi formák ami akár beton színben is választható. Az asztallap szinkronmechanika segítségével nagyobbítható, vastagsága: 40 mm. Rendelhető 6-8-10 személyes asztal is. Az egyes lábformák is többféle színben állnak rendelkezésünkre.

Zip étkezőasztal

Zip étkezőasztal Enterieur Webáruház

A Zip sorozat azoknak ajánlható akik inkább is kisebb méretet keresik, de igény esetén a nagyobbíthatóság is fontos szempont.

Több információ fa étkezőasztalainkról itt

Sandor étkezőasztal

Szinkonmechanikás asztal

A Sandor étkezőasztal az elegáns étkezők asztala lesz. A különleges ível lábazatú asztal középről nagyobbítható, szinkronmechanikás felszereltséggel. Változatos színekben és méretben rendelhető. 

Több információ a Sandor étkezőasztalainkról itt

Rendeljen kényelmesen otthonról! Tekintse meg az árakat és a szállítási feltételeket itt:

www.enterieur.hu

Enterieur webshop

Telefon: +36 1 769 07 93,
+36 1 248 02 14