Ez nem is meglepő, valószínű mindannyian a legjobbat, a legtartósabbat és a legszebbet szeretnénk választani, ezért az ilyen beruházások előtt sokszor bizonytalanná válik az ember. Szokásos boltjáró túránk során ismét meglepetés darabokra bukkantunk az Impala Bútorkereskedő Kft. – a Székkirály 13. kerületi áruházában. Örömmel hívjuk fel a figyelmet ezekre a minőségi bútorokra! Nem csak a nappali bútorok, hanem az étkezőgarnitúrák mindegyikére jellemző a magas minőség és minőségi alapanyag, a kényelmes, megragadó kialakítás, illetve a modern megjelenés.

A Lounge kisasztal tökéletes példája a modern stílusjegyek megjelenésének. Egyszerű, geometriai elemekre alapuló tervezés és lendületes, leegyszerűsített formavilág jellemzi. Az asztallábak bumerángra emlékeztető kialakítása érdekes és izgalmas látványt nyújt, lendületet kölcsönözve a terméknek. Az asztalhoz tartozó kényelmes üléskialakítású és kárpitozású fotelek, illetve kanapé teszi teljessé a látványt.

Lounge asztal Impala Székkirály

Lounge Asztal Impala Székkirály

A Lounge asztalhoz kitűnően illik az Ares nagyobbítható étkezőasztal, akár étkezőgarnitúra formájában is. A tizenhatféle kivitelben választható Ares étkezőasztal minőségi, masszív bükk fából készül és nagyobbítható asztallappal van ellátva, így tökéletes választás lehet nagyobb családi összejövetelek esetén is. A képeken látható, hogy többféle szék is passzol hozzá, ami akár luxushatást is kölcsönözhet a helyiségnek. Azt már megszokhattuk, hogy a Székkirály áruházában a választás, az összeállítás joga a termékek 98%-ában a mi döntésünk eredménye. Ezért az, hogy az Ares asztal mint étkezőgarnitúra milyen hangulatot sugároz teljes mértékben a vásárlótól függ. Választhatunk az asztalhoz olyan széket, amely modern (bordó Adele szék), luxus (Petra szék) vagy minimál hatást kölcsönöz.

Ares asztal és Adele szék

Modern étkezőasztal és étkezőszék Impala Székkirály

Az Aida étkezőgarnitúra visszafogott, letisztult, kecses vonalvezetésű termék, mind az asztalt, mind a széket tekintve. Az eleganciát, igényességet, egyszerűséget sugározó, skandináv stílusjegyeket mutató asztal is bármelyik lakásban megállja a helyét. Érdekessége, hogy az étkezőasztal és a székek is legömbölyített formájúak, a székek kialakításuknak köszönhetően hosszabb távon is kényelmesek.

Aida asztal

Az Afrodita étkezőasztal modern szemnek elsőre kissé idegen lehet, de az áruházban jártunkkor egyértelműen az idősebb korosztály kedvencének látszott. A vásárlókat egyértelműen az ovális asztallap klasszikusan elegáns kivitele és fehér színe fogta meg. A lábazat kialakítás csak hab a tortán, mert enyhíti a klasszikus stílusjegyeket, viszont komoly stabilitást biztosít az asztalnak.

Afrodita asztal

Az asztalhoz tartozó székek ugyancsak izgalmas, egyedi és modern látványt nyújtanak. Kétféle változatban és többféle színű és anyagú kárpittal rendelhetőek. Így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

Szöveg: Földesi Katalin

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

impala logo