Étkezőfotel fekete bőr

Mint az nevéből is sejthető, elsősorban nem a belesüppedős relaxáció a célja, mert leginkább az étkezőasztal mellett tölti be funkcióját. Komfortosságát a kényelmes kialakítás, a háttámla megfelelő magassága, az ülőfelületi kialakítás és a kárpitozás biztosítja. Ezáltal nem csak az ebéd elfogyasztása telik kellemesen benne, hanem az azt követő beszélgetés és pihenés is.

Étkezőfotel paddal kombinálva

Étkezőfotel egyszínű kárpitozással

Az átlagos karszékektől eltérően, az étkező fotelek egy picit nagyobb helyigénnyel bírnak. Ugyanakkor éppen ez adja meg a különleges karakterisztikájukat is. A klasszikus vonalvezetésűek és a modern, bátrabb megjelenésűek egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek.

Az étkezőfotelek esetében is, a dizájn és a kényelem kéz a kézben járnak. Éppen ezért, egyre több kávézóban és bárban is bérelt helyük van már. Ezeket a hangulatos sarkokat, étkezőket azonban mi is megvalósíthatjuk odahaza. Ugyanis, az étkezőasztal számos tulajdonsága a fotelek kinézetével remekül összepasszolhat. A robusztus, fából készült, vastagabb asztalokhoz az ugyancsak fa felhasználásával készült darabok illenek jobban. A hagyományosabb kivitelezésű asztalok esetében a több színűre kárpitozott étkezőfotel válhat a megfelelő partnerré. Hiszen nagy, kárpitozott felülete kedvező terepe lehet egy bohémabb megjelenítésnek.

Étkezőfotel kényelmes étkezőbútor

A konyhát elhagyva az étkezőfotel a amerikai konyhás nappalink dísze is lehet. Két, a kanapéval azonos színű fotel igazán jól tud mutatni. Valószínűleg kevesen mondanának le a közös mozizás élményéről ezekben. A csendet kereső, visszavonult életformában örömüket lelőknek is optimális választás. Elég, ha csak az olvasásra, vagy csendes szemlélődésre gondolunk.

A Székkirálynál ezekből a bútorokból sincs hiány!

Az Adele és Petra fantázianevű modellek a klasszikus és elegáns vonalvezetésűekhez tartoznak. Színeik változtatásával az otthonunk szinte bármelyik helyiségébe könnyedén beilleszthetők. Közepes mértékben besüppedős ülőrészeik a komfortunkat, míg kellően merev háttámlájuk a helyes testtartásunkat szolgálja.

A termékskála a bőrhuzatos fotelektől a szövet kárpitozásúakig terjed. A narancssárga párnázott darabok a retro érzést hozhatják vissza, míg a finoman íveltek a a mai dizájnos megjelenést. Mindkét esetben a szín és a mintázat kiválasztásának lehetősége akár a vevő elképzeléseinek megvalósulását is jelentheti. Így nem kell egy egész bútorszerelvényt lecserélnünk, ha netán beleszeretünk egy helyes kis étkező fotelbe.

Étkezőfotel az Impala bútor bemutatóteremben

Étkezőfotel világos színben

Végül, érdemes szót ejteni a favázas és a fémvázas konstrukciókról is. Alapvetően nincs statikai különbség a kettő között, csak a súlypont kerül máshová. Természetesen itt is ízlés kérdése a választás. Itt nem játszik annyira szerepet a klasszikus és modernebb összehasonlítás, hiszen már mindkettő évtizedes múlttal rendelkezik.

Különbség pusztán annyi, hogy általában a fémvázas étkezőfotel forgatható. A kérdés már csak az: engedjük-e ringlispilként forogni a rossz gyereket a vasárnapi ebédnél odahaza?!

Szerző Csonka Bence

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Impala a Székkirály