Már csak azért is, mert most kezdődik a nagy vendégségek időszaka. Akár családja, akár barátai körében tölti valaki az év utolsó heteit, mindenképp szüksége lehet egy jól funkcionáló étkezőgarnitúrára. Nincs is annál fontosabb, mint hogy minden vendég letelepedhessen az ünnepi asztal mellé, jóízűen elfogyasztva a finomabbnál finomabb ételeket. Ebben különösképpen a nyitható asztalok segíthetnek, amik nem foglalnak el akkora helyet a mindennapok során. Ezeknek a termékeknek az asztallapmérete az alábbiakban perjellel (/) van jelölve a weboldalunkon, így megtudható mekkora csukott és nyitott állapotában.

A Belato-K289 étkezőgarnitúrát letisztult formavezetés, modern stílus jellemzi. A kerek asztalhoz négy szék jár. Az étkezőszékeket fekete lábbal, illetve szürke bevonó anyaggal lehet megrendelni. A székek teljes magassága 92 cm, szélességük 57 cm, mélységük 64 cm és ülésmagasságuk 48 cm. Az étkezőgarnitúra méreteiből is látható, hogy egy komfortos, nem túl nagy, de nem is túl kicsi étkezőasztalról és étkezőszékről van szó. Az étkezőasztal lábai színben teljesen megegyeznek a székkel, mivel azok is feketék. Az asztallap műmárvány, ami igazán elegánssá teszi ezt az étkezőgarnitúrát. Mind a formavezetése, mind pedig a színe hozzájárul ahhoz, hogy időtálló darabja legyen otthonunknak. A termékről információt ide kattintva lehet találni.

Belato-K289 étkezőgarnitúra

A Coral-K295 egy igazán modern étkezőgarnitúra. Éles vonalak egyáltalán nem jellemzik, ennek köszönhetően már első ránézésre is igen barátságos látványt nyújt. Az ovális asztallap áttetsző üveg, amit egyetlen nagyon stabil talp tart középen, így könnyű körbeülni és senkit nem fog zavarni az asztalláb. A garnitúrához tartozó étkezőszékek teljes magassága 96 cm, szélessége 44 cm, mélysége 55 cm és ülésmagassága 45 cm. Ezekből négy darabot kapunk az asztalhoz, amely 180 x 100 x 76 cm területű és, aminek lába színben tökéletesen passzol az étkezőszékek fehér színű kárpitjához. A székek érdekessége a háttámla-kialakítás mellett az, hogy szánkótalppal rendelkeznek, ezzel is kitörve a klasszikus formavilágból. A termékről információt ide kattintva lehet találni.

Coral-K295 egy igazán modern étkezőgarnitúra

A Capital-K272 étkezőgarnitúra azoknak ajánlott leginkább, akik szeretik a rusztikusságot, egy kis modern csavarral. Az egész étkezőgarnitúrát a fekete fémvázak és lábak jellemzik. A négy darab szék szürke kárpittal vásárolható, ami színben tökéletesen harmonizál a fekete fém lábakkal. De nem csak színben varázsolnak letisztult hangulatot a helyiségbe, hanem még nagyon kényelmesek is, ami az étkezőszékek kialakításának és kárpitozásának is köszönhető. Az étkezőszékek 94 cm teljes magassággal, 45 cm szélességgel, 57 cm mélységgel és 47 cm ülésmagassággal rendelkeznek. A Capital-K272 étkezőgarnitúra asztala akár két méteresre is nyitható: 160/200 x 90 x 76 cm méretű. Összességében elmondhatjuk, hogy az asztal tökéletes párja a vele járó négy széknek az aranytölgy színű asztallappal és a fekete fém lábakkal. A termékről információt ide kattintva lehet találni.

Capital-K272 étkezőgarnitúra

Blacky-K265 étkezőgarnitúra a fa bútorokat, vagy a klasszikus darabokat egy kicsit modernebb köntösben kedvelőknek fog biztosan tetszeni. A 160/220 x 90 x 76 cm méretű asztal tökéletes harmóniát alkot a garnitúrához tartozó négy darab 94 cm teljes magasságú, 43 cm szélességű, 58 cm mélységű és 46 cm ülésmagasságú székkel méreteiben és színben is. Mind az asztal, mind pedig a székek arany tölgy színűek. A székek váza fém és fa, de a lába már fekete fém szánkótalp. Kárpitja sem tér el ettől a színvilágtól, hiszen az is barna színű. A szék fekete fém lába visszaköszön az asztal talpánál is, mert ott az van fekete fémből. A termékről információt ide kattintva lehet találni.

Blacky-K265 étkezőgarnitúra

A Marcello étkezőasztal és a K104 szánkótalpas étkezőszék párosítása tökéletes étkezőgarnitúra választást jelent azok számára, akik kedvelik a magasfényű bútorokat. Ez az étkezőgarnitúránk az asztal mellett 6 darab széket tartalmaz. A Marcello étkezőasztal nem csak trendi termék, hiszen nyitható funkciójával egy nagyobb családi összejövetelen is megállja a helyét. A szánkótalpas K 104 székek krómvázzal, fehér-sonoma tölgy színkombinációban rendelhetőek. A székek kárpitozott háttámlájuknak és ülésüknek köszönhetően kényelmesek, a kárpit sötét színe nem csak ízléses kontrasztot képez a fehér színekkel, hanem azt is garantálja, hogy ne kényes bútordarabként kezeljük. A szánkótalp enyhe rugózása a vacsorák utáni hátradőlős beszélgetésekhez is kényelmes ülőhelyet biztosít. A termékről információt ide kattintva lehet találni.

Marcello étkezőasztal és a K104 szánkótalpas étkezőszék

Azok számára, akik találtak olyan étkezőgarnitúrát a cikkünkben, ami egy kicsit is szimpatikus, az jó hír, ugyanis az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály weboldalán és 13. kerületi áruházában még több termék közül lehet választani. De még ennél is jobb hír az, hogy ezek a termékek ugyan most étkezőgarnitúrában egyben vannak, mégis sokszor van köztük olyan, ami önállóan is vásárolható. Kérjen segítséget a választáskor a Székkirály áruházában és vigye haza az Ön számára leginkább megfelelőt! Töltse az ünnepeket szerettei körében akár az új étkezőasztalánál!

Szerző: Mónus Gyöngyi

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óráig
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: 10.00-15.00 óráig.

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Impala a Székkirály