Design Sale a BoConceptben

A kedvezményes vásárlási lehetőség 2020 Január 3-tól január 31-ig tart.

FOTELEK ÉS LÁBTARTÓK
Az egyes fotelek és lábtartók 15% -os árkedvezménye nagyszerű lehetőség arra, hogy hangulatos sarkot alakítson ki nappalijában. Nem csak a látvány, hanem a relaxálás is csodálatos lesz ezekben a kényelmes fotelekben.

Megnézem a részleteket →

Fotel akció

KANAPÉK
Álmai kanapéja Önre vár. Csak most a vásárlás élményét azzal tesszük édesebbé, hogy néhány népszerű kanapécsaládunk árát 15%-kal csökkentettük.Váltsa valóra kanapé-álmát ezekkel a kitűnően variálható kanapékkal!

Megnézem a részleteket →

Boconcept kanapé

DOHÁNYZÓASZTALOK
A tökéletes dohányzóasztal kiegészíti és teljessé teszi nappalijának megjelenését, ugyanakkor helyet kínál a kávéscsésze elhelyezésére, de olykor talán a lábát is felteheti rá. Éppen ideje felfrissíteni nappalija megjelenését a most 15%-kal olcsóbb dohányzóasztalokkal.

Megnézem a részleteket →

BoConcept dohányzóasztal

TÁROLÓBÚTOROK
Mit vár el tárolóbútoraitól? Egyes szekrényfalak 15%-os árkedvezménye kiváló lehetőség az összevisszaság praktikus felszámolására, használati tárgyainak eltüntetésére, egyúttal lakberendezési stílusának kifejezésére.

Megnézem a részleteket →

BoConcept tárolóbútorok

ÉTKEZŐASZTALOK
Akár az egész családot látja vendégül, akár egy meghitt kettesben töltött vacsorát tervez, étkezőasztalának meg kell felelnie az ünnepi eseménynek. Most minden étkezőasztalunkra adott 15% árkedvezménnyel eljött az ideje, hogy a legmegfelelőbb étkezőasztalt válassza.

Megnézem a részleteket →

BoConcept étkező

CUPERTINO ÍRÓASZTALOK
Hogy az otthoni iroda is olyan kemény munkát végezhessen, mint Ön A Cupertino kollekcióval 15%-ot takaríthat meg , a munkakörnyezetet és a tárolókat pedig stílusos és funkcionális irodai megoldásként kombinálhatja.

Megnézem a részleteket →

BoConcept íróasztalok

SZŐNYEGEK
A most minden szőnyegünkre vonatkozó 15% árkedvezménnyel eljött az ideje annak, hogy lakberendezésébe különleges, modern színt keverjen. Kényeztesse lábait, egyúttal fejezze ki a design iránti kifinomult ízlését.

Megnézem a részleteket →

BoConcept szőnyeg

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.

www.boconcept.com/hu-hu


Boconcept logo