Az alig várt jóízű ebéd mellett felhőtlenül cseveghetünk és nevethetünk szeretteinkkel. Ezeknek az összejöveteleknek az egyik legmeghatározóbb bútordarabjai az étkezőgarnitúrák. Miért is ne ünnepelnénk meg például egy vidám vacsorapartival az újratalálkozás örömét? Az alábbi négy étkezőgarnitúrát pontosan az ilyen eseményekhez találták ki!

A Blacky-K265 étkezőgarnitúra egy nyitható étkezőasztalból és négy szánkótalpas kárpitozott székből áll. Természetes fa árnyalatok és modern kivitelezés jellemzi, ami lágyan ívelt és letisztult formavilággal párosul. Az étkezőgarnitúra arany tölgy színe meghatározó, hiszen igyekszik közelebb hozni a természetet. A székek kárpitozása sem tér el a természetes színvilágtól, ráadásul a mintája csak tetézi a modern megjelenés szépségét Az étkezőszékek fém lábai fekete szánkótalpak, amelyek enyhe rugózást biztosítanak, így a hosszabb távú ülés sem válik megterhelővé. Továbbá ezek a fém részek kitűnő harmóniában állnak az étkezőasztal lábának talpával. Az étkezőasztal egy kifejezetten meghatározó megjelenésű, egyedi formavilágú bútordarab, amely joggal a garnitúra központi eleme. Érdekes formavilágát a lekerekítettség mellett egy igazán modern kivitelezésű, egyedi, szögletes lábazat biztosítja, amely nemcsak kitűnően mutat, de funkcionálisan is komoly szerepet tölt be. Könnyedén körbeülhetjük alaphelyzetben és nyitott állapotában is, hiszen nincsenek hagyományos lábai, amik kényelmetlenné tennék. A 160/220 x 90 x 76 cm méretű étkezőasztalhoz tökéletesen passzol a négy darab, 94 cm magasságú, 43 cm szélességű, 58 cm mélységű és 46 cm ülésmagassággal rendelkező szék. Az így kapott összkép egyszerűen tökéletes!

Blacky étkezőgarnitúra

Az Edward-K214 étkezőgarnitúrát letisztult stílus és modern formatervezés jellemzi. A kerek étkezőasztalhoz négy darab szék tartozik, amelyek krém, illetve szürke textilbőrrel is rendelhetőek. A székek fa lábai tölgy színűek, amik passzolnak az asztalláb színéhez. Az étkezőszékek teljes magassága 90 cm, szélességük 45 cm, mélységük 53 cm, míg az ülésmagasságuk 47 cm. Ahogy a képen is jól látható ez az étkezőgarnitúra nem túl méretes darab, de annak ellenére, hogy kerek asztalról van szó, nagyobbra nyitható az asztallapja. Így egy nagyon komfortos garnitúráról beszélhetünk. Az asztallap fényes, fehér színben rendelhető, ez még modernebbé és elegánsabbá teszi ezt a szettet. (Az étkezőasztal mérete: 120/200 x 100 x 75 cm.) Időtálló bútordarabja lesz bárki otthona számára, köszönhetően a formatervezésnek és a színárnyalatok összhangjának.

Edward étkezőgarnitúra

A Maurycy-Darius étkezőgarnitúra egy asztal és négy szék kombinációjából áll. A székek többféle variációban rendelhetőek, így kétféle megjelenés közül válogathatunk. A székek váza fehér, sonoma színnel és Inari 23 szövettel vagy dió színű vázzal és Vila 2 szövettel is elérhetőek. A magasságuk 90 cm, szélességük 45 cm, mélységük 43 cm, illetve az ülésmagasságuk 45 cm. Strapabíró lábakon állnak, háttámlájuk pedig különleges, kereszt alakú faelemekkel egészülnek ki. A nyitható étkezőasztal sonoma-fehér színben rendelhető, aminek méretezése 118/158 x 75 x 76 cm. Tökéletes akár egy kisebb családi összejövetel alkalmával, vagy akár egy nagyobb létszámú fesztelen vasárnapi ebédet is kényelmesen fogyaszthatunk el, ha erre a garnitúrára esik a választásunk.

Mauryry étkezőgarnitúra

A Caliber-K287 étkezőgarnitúra különleges ovális étkezőasztallal és négy modern étkezőfotellel rendelhető. Ráadásul ezek négyféle színvariációban rendelhetőek. Barna, szürke, bézs, valamint sötétkék színben is. Nemcsak mutatós és modern bútordarabok, hanem hihetetlenül kényelmesek is, hiszen párnázott felületei nagyon puhák. Az étkezőgarnitúra kialakításakor a természetességet és a mai kortárs stílusirányzatokat ötvözték. Legnagyobb előnye és egyedisége a fehér színű asztalban rejlik, amely nyitott változatban eléri a 2 méter hosszúságot. Kiegészítő eleme egy, az étkezőfotelek kárpitozásához hasonló árnyalatú, nagyobbítást biztosító falap. (Mérete 160/200 x 90 x 77 cm.) A vele stílusban megegyező étkezőfotelek méretezése pedig a következő: a teljes magasság 85 cm, szélesség 58 cm, mélység 61 cm, ülésmagasság 50 cm. A Caliber-K287 étkezőgarnitúra képes nagyobb létszámú társaságok fogadására is, mindemellett elegáns hatást kölcsönöz az adott térnek.

Caliber étkezőgarnitúra

Az igazság az, hogy ilyen hosszú idő után nem a környezet, hanem a rég nem látott személyek a legfontosabbak, mégis lényeges, hogy megfelelő étkezőgarnitúra legyen segítségünkre a család, a barátok és szeretteink fogadásakor! Ha még több étkezőgarnitúrát szeretne látni, akkor látogasson el az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály weboldalára, illetve 13. kerületi áruházába is, annak érdekében, hogy otthonának és ízlésének megfelelő garnitúrát választhassa ki.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óráig
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: 10.00-15.00 óráig.

Impala logo Székkirály

Szerző: Kamal Aida