A 13. kerületben található Impala Bútorkereskedő Kft. áruház bútorai közt sokféle vendéglátóipari bútort találunk, de kimagaslóan széles a magánfelhasználók számára kínált ülőalkalmatosságok választéka is. A folyton változó lakberendezési trendekhez és a felhasználói szokásokhoz igazodva az étkezőszékek is mindig változnak és megújulnak. Ezt a változást minden bútorokkal foglalkozó vállalkozásnak le kell követnie, és olyan újdonságokat kell kínálnia, amik megállják a helyüket a minőséget kereső vásárlók és lakberendezők körében is.

Négy olyan széket szeretnénk most bemutatni, amik kedveltek a vásárlók körében, de legnagyobb értékük a kényelmük és a tartósságuk.

1. Az egyszínű kárpitok már jó néhány éve meghatározzák az ülőbútor trendeket. Hangsúlyosabbakká válnak így a formák, a szövetek színét pedig sokkal jobban lehet egy adott lakberendezési elképzeléshez igazítani. A képen a Petra széket látjuk világosbarna kárpittal és bükk színű falábakkal. Az Impala rugalmasan kezeli a megrendeléseket, ha tetszik egy bútorforma azt többféle faszínnel és számtalan színű, többféle struktúrájú kárpittal is kérhetjük. A variációk száma máris több százra bővült.

Petra szék

2. A Claudia szék már-már fotelnek, pontosabban étkezőfotelnek is nevezhető. Rendkívül kényelmes, elegáns megjelenésű és nagy teherbírású bútordarab. Éppen ezért kell megfelelő méretű étkezőasztal mellé választani és gondoskodni a megfelelő mennyiségű helyről, ha térbe szeretnénk elhelyezni egy Claudia étkezőfotelekkel elképzelt garnitúrát.

Claudia szék

3. A Milano szék egy visszafogottan elegáns olaszos formavilágot képvisel. Ez a karfa nélküli szék kényelmes ülőfelülettel és puha háttámlával gondoskodik a zavartalan étkezésekről és a kényelemről is. Nagyon jól mutat üveglapos, kő- vagy márványmintás étkezőasztalok környezetében is.

Milano étkezőszék

4. A Sienne étkezőszék modern vonalaival és háttámlájának egyedi varrásával hívja fel magára a figyelmet. Kis helyigénye, strapabírósága és kisebb súlya miatt eshet rá a választásunk. A bársony jellegű bútorszövetek és a fekete színű tömörfa lábak trendivé teszik ezt az időtlenül stílusos széket.

Sienne bordó étkezőszék

Látogasson el az Impala Bútorkereskedő Kft. 13. kerületi áruházába és fedezze fel személyesen az aktuális szék kínálatot! Ne feledje, sok-sok fajta kárpitozással megrendelheti a kiválasztott bútorokat!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály