Elérkezett a november, ami az ünnepek előtti időszakban az ajándékvásárlás első nagy hulláma. Az Impala Bútorkereskedő Kft, azaz a Székkirály ebben az évben több kedvezménnyel és meglepetéssel is várja vásárlóit. Érdemes lehet erre a két hétre időzíteni a vásárlást azoknak, akik étkezőszékek, étkezőasztalok, vagy irodai forgószékek vásárlásán gondolkodtak.

Tarts velünk, mutatjuk a választható kedvezményeket!

1. Kedvezmény hírlevélfeliratkozóknak
Csak érdekesség, hogy ők mindig mindenről hamarabb értesülnek és mindig nagyobb, extrább kedvezményt kapnak, ami hamarabb kezdődik vagy hosszabb ideig tart. Tehát érdemes hírlevéltagsággal rendelkezni. Most is igaz ez, mert, november 14-21, között már elindult a Székkirály Black Friday akciós időszaka. De ezen a héten csak azok számíthatnak kedvezményre, akik már feliratkoztak a Székkirály hírlevelére. Még most sem késő megtenni, mert ide kattintva a főoldalon lévő hirkevélfeliratkozás után  még kiküldik az exkluzív kedvezményeket tartalmazó hírlevelet.

Impala a Székkirály Reitter Ferenc utca

Annyit elárulhatunk, hogy a 30-40 % -os kedvezményt bizonyos típusú forgószékek vásárlásánál lehet érvényesíteni és az akció ideje alatt egy extra erős, 250 kg-os teherbírású forgószéket is beszerezhetünk. 

2. Mindenkire érvényes Black Friday
November 22-30. között indul a mindenki számára elérhető kedvezménydömping, amit az székáruház weboldalának Black Friday menüpontjában lehet majd áttekinteni.

3. Személyes, bolti kedvezmény
Érdemes csak úgy a 13. kerületi áruházba személyesen is elmenni november 22-30. között, hiszen azok sem maradnak kedvezmény nélkül, akik személyesen látogatnak el az Impala Bútorkereskedő Kft. –A Székkirály áruházába a Reitter Ferenc utca 8/B. szám alatt. Ebben az időszakban ugyanis mindenki fog kapni egy papíralapú kedvezménykupont, amely december 31-éig lesz felhasználható neten vagy személyes vásárlás során  a nem akciós, készleten lévő bútorok esetében.

4. Egy-két darabos termék és szállítási sérült akció
A Black Friday időszaka lehetőséget ad arra, hogy ha csak egy-kettő székre van szükség például albérletbe, vagy korábban vásároltunk és egy elhasznált széket cserélnénk, akkor esélyünk legyen találni pont olyat vagy hasonlót találni, amink már van. Mindezek mellett egyes szállítási sérült székeket, bútorokat is találhatunk akár 70% -kal alacsonyabb áron. Ez igazi csemegét vagy kifejezetten raktárvadászjelleget jelent.

Loft stílusú bemutatóterem

5. Egyedi kedvezmény a Lakberinfo olvasóinak
Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály gondolt a Lakberinfo.hu lakberendezési magazin olvasóira is. Online vásárlás (impala.hu) esetén november 22-30. között a LAKBLACK15 kuponkódot beírva érvényesül a 15% kedvezmény minden nem akciós raktáron lévő termék esetén. Ez a kód máshol nem érhető el! Ha ezt a cikket olvassa, akkor Ön mint olvasónk kiváltságos helyzetben van.


6. Kárpitozási akció csak a Lakberinfo olvasóinak november 22-30. között
Aki nem új szék vásárlásán gondolkodik, hanem a meglévő régi székét szeretné felújíttatni, annak is szerencséje van. Számukra 5% kedvezmény ad a Székkirály a kárpitozási szolgáltatásából.
Ide kattintva keresse fel a weboldal kárpitozás menüpontját és az ott található űrlap kitöltésével kérjen ajánlatot a kárpitozási szolgáltatás megrendelését. Ne feledje az Egyéb elnevezésű mezőbe beírni az átkárpitozni kívánt termékre. Bárhova az űrlapon egyéb megjegyzésként írja be a varázsszót, hogy LAKBERINFO és az 5% kedvezmény biztosan járni fog, amit megrendelés esetén a kiküldött árajánlatból fognak levonni.

Székkirály bemutatóterem

Ezek szuper Black Friday ajánlatok! Nincs is más teendő, mint bemenni a 13. kerületi Reitter Ferenc utca 8/B. szám alatti áruházba vagy felkeresni a Székkirály webshopját, weboldalát impala.hu és áttekinteni a Black Friday menüpontot, majd kiválasztani az Önnek legjobban tetsző bútordarabokat!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály