A kiállítók között idén első alkalommal találkozhatunk a GermanDesign több mint 50 m2-es standjával, ahol a beltéri és kültéri élettereket mutatnak be prémium márkás német bútoraik segítségével. A GermanDesign márkatermékei a bejárat melletti kiemelt 46-os standon kaptak helyet. A koncepció a kiváló minőségű német Nolte Spa fürdőszobai bútorokat hivatott bemutatni, de kiemelt figyelmet szentelnek a Nolte konyhai enteriőrökre, a háztartási és mosókonyha helyiségekre illetve kültérben a  medencék és jacuzzik mellé tervezhető pihenőfotelekre. 

Legyen szó egy pazar fürdőszobáról, stílusos és elegáns konyhabútorról, Ön elképzeli, a GermanDesign pedig megtervezi és életre kelti a legizgalmasabb lakberendezési ötleteket 3D vizualizációs programjával. A gyakorlott tervezőik segítenek látványosabbá, élettel telibb  tenni a megálmodott tereket, az igényesen berendezhető konyhát, fürdőszobát vagy éppen az otthont teljes egészében. Mindez hol található? 

Nolte Küchen és Spa – Budapesten és már Debrecenben is!

A NOLTE bútorok 100%-ban Németországban készülnek családi vállalkozásban 1932 óta. Az Óbudán található exkluzív GermanDesign ÉletTér Stúdióban található a Nolte Küchen legnagyobb bemutatóterme. A nívós konyhabútorok mellett helyet kapott továbbá a Koinor, a Gwinner, Miele és Bullfrog márkák mellett Maja von Hohenzollern német designer fürdőszobai és étkező termékeivel. A Nolte, Magyarország második legnagyobb városában, Debrecenben is megnyitotta bemutatótermét a Bajcsy-Zsilinszky u. 40. szám alatt. A teljes konyhabútor kollekciókat prémium kategóriás konyhai gépekkel választhatjuk mint például a Miele, a Neff vagy a Bosch. www.noltedebrecen.hu

Ismerjék meg a GermanDesign minőségi Nolte fürdőszoba és konyhabútorait a 2. Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás 46-os standján. 

GermanDesign ÉletTér Stúdió

www.germandesign.hu

GermanDesign logo