A választás azonban egyáltalán nem könnyű, mert az igazán praktikus, formatervezett és olcsó darabokra nem is olyan egyszerű rábukkanni. Az Impala Bútorkereskedő Kft. - és nem csak ünnepek idején - felkészült szobainas témakörben, és a most bemutatott három termék mellett többet is találnak az érdeklődők, ha ellátogatnak a XIII. kerületi, Reitter Ferenc u. 8/B. szám alatti áruházukba. Aki kicsit lusta, esetleg kevésbé figyel arra, hogy a ruhái mindig gyűrődésmentesek legyenek, annak nagy segítséget jelentenek az alábbi mutatós darabok.

WU-15

Szobainas WU-15

Ez a szobainas egy igazán modern darab, mely a fémet ötvözi a fával. A rendelkezésünkre álló két egyenes váz súlyozott, téglalap alakú rozsdamentes acéltalpban végződik. Az ing, a zakó és a nadrág elhelyezése mellett lehetőség van az értéktárgyak tárolására is. Így például a mandzsettagomb, a gyűrű, a nyakkendőtű számára ideális tartóeszköz a hosszabbik vázon elhelyezett ovális alakú tartó. A zakótartó alatt még az övek, illetve nyakkendők felakasztására is kialakítottak egy praktikus akasztót. A modern elegancia hívei számára tökéletes választás ez a termék, mely bükkfa és wenge színben rendelhető.

Részletek és online vásárlás >>

WU-13

 Szobainas WU-13

Ez a modell az előző darab avantgárd változata, mely ugyancsak a fém és a fa kombinálásával, téglalap alakú súlyozott talppal, de ívelt, hajlított vázzal rendelkezik. Modernsége ellenére funkcionalitásban is tökéletesen megállja helyét, hisz az ing- és nyakkendőtartó mellett e termék esetében is lehetőség van öveket és apróbb értéktárgyakat elhelyezni. Áramvonalas vezetésével bármelyik hálószobának vagy gardróbnak funkcionális dísze lehet. Színválasztékában a bükk és a wenge szerepel.

Magasság: 117 cm - Súlya: 2 kg  Részletek és online vásárlás >>

WU-2

Szobainas WU-2

A fém szerelmeseinek találták ki ezt a szobainast, melynek csillogó fémes színét csak két apró fa gomb töri meg a zakót tartó vállfa végén. Ezek a gombok a díszítés mellett abban is segítenek, hogy ne csússzon le a felakasztott ruhanemű. A termék vázának két fő eleme egyforma magasságú, alja és legfelső része is kör formában végződik, közre fogva a két egyenes tartót. Klasszikus vonalvezetésű, inkább a hagyományos formák kedvelőinek tervezve.

Magasság: 116 cm - Súlya: 2 kg Részletek és onlie vásárlás >>