Nincs sok fontosabb dolog most, mint végiggondolni, hogy mi hiányzik még a felszerelésből, mi az, amit mindenképpen be kell szerezni, mire eljön szeptember elseje és becsengetnek az iskolákba. Minden, iskolába szükséges dolog mellett gondolnunk kell arra is, amikor maid gyermekünk otthon tanul. A házi feladat, az otthoni tanulás komoly része és ez több órát vesz igénybe naponta, éppen ezért nem mindegy, hogy megfelelő kényelemben tudja-e tanulási teendőit ellátni. Ilyenkor válik kulcsfontosságúvá a gyerek forgószék.

Modern fehér görgős forgószékek gyerekszobába

Az Impala Bútorkereskedő Kft., ismert nevén a Székkirály számos bútordarab mellett az ország egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb kínálatát nyújtja azonnal elvihető forgószékekből. Még most a hónap végén is sokféle széket találhatunk terméklistájukon, amelyek a legkülönbözőbb igényeket elégítik ki, így még most sem késő megvenni az íróasztal mellé az új forgószéket. Néhány igazán nagyszerű darabon keresztül mutatjuk be, hogy mi a mai trend, és mire kell figyelni a székvásárlásnál.

Ha kisebb iskolásról van szó, aki esetleg még csak most kezdi meg a hosszú iskolai éveket, érdemes a kedvében járni és a játékos forgószékek mellett dönteni. Ez színesebbé teszi a szobáját is és nagyobb kedvet ad a tanuláshoz, a mindennapos leckeíráshoz, amit minél hamarabb meg kell szoknia.

Pink gyerekszobai szék forgó

Ez a darab, a Kitty karfás gyermek forgószék abszolút kicsikre van szabva, az ő magasságuk, súlyuk volt a mérvadó a készítésnél. Bár a szék állítható magasságú, számolnunk kell a gyermek gyors növekedésével is. A gyerek forgószékek mellett széles választékot találtunk az úgynevezett ifjúsági forgószékekből, amelyek a nagyobbakhoz lettek igazítva. A mostani trend szerint a karfa nélküli székek a „menők”, amelyeknél a támlák kényelmes kialakítására fókuszáltak. Ez megóvja a korai hát-és derékfájástól használóját.

A Fun-1 ifjúsági forgószék termék pontosan a fentebb leírtaknak felel meg. A kényelem mellett a design-ra is nagy hangsúlyt fektettek a készítők, ráadásul nagyon sokféle színben és mintázatban kaphatóak ezek a bútordarabok.

A kényelem és a design mellett fontos figyelnünk még a tartósságra, hiszen nem mindegy, hogy egy széknek mekkora a napi terhelése. Ha sokat ül benne a gyermek, esetleg egy igazi kis izgő-mozgó vagy sokat tanul, akkor lehet, hogy nagyobbnak kell lennie a strapabíróságnak. Ezen kívül érdemes még odafigyelni az anyagra is. Vannak már műanyag, fémvázas, erősen párnázott és fatámlás székek is.

 

Ezek a szempontok a kényelem és a tisztíthatóság miatt is fontosak. Minden székválasztásnál az a legcélravezetőbb, ha jövőbeli használója próbálja ki, még a boltban, hiszen ő érzi, hogy mennyire kényelmes, megfelel-e majd ahhoz, hogy minden nap beleüljön és tetszik-e eléggé ahhoz, hogy hosszú távon is használatban legyen. Természetesen érdemes figyelni ilyenkor a gyerekekre és terelgetni őket az ergonómia, a kényelem irányába, mert ők hamar elcsábulnak a design elemek láttán.

Coco fehér gyerekszobai szék

Még tényleg nincs késő a vásárláshoz, ráadásul így a nyár végén több akció is van bizonyos termékekre. Jobb minél előbb lecsapni rájuk! Még több forgószékért látogasson el a www.impala.hu weboldalra és tájékozódjon mindenről!

Impala a Székkirály

1135 Budapest, Reitter F. u. 8/b.

Telefon: 270 9700, 270 9770,
Mobil: +36 70 432 4000 , +36 70 432 5000

www.impala.hu

Szöveg: Őrsi Barbara

Fekete karfás gyerekszobai szék