Megelőzhetjük a vitákat, a kompromisszumokat, ha átgondoltan tervezünk és időben választjuk ki a régi kinőtt, elhasználódott vagy éppen megörökölt és már megunt gyerekbútorok utódját. Ma a bútorgyártók szélesebb spektrumban készítik gyerekbútoraikat, figyelembe veszik az egyes korosztályok igényeit, színösszeállításaikkal kifejezetten fiúszobák és lányszobák lakberendezési trendjeihez igazodnak. Az Enterieur Bútor Lakberendezési webáruház folyamatosan frissülő választékával, pontosan ezekre az igényekre nyújt megoldásokat.

Gyerekbútorok Fiúszobába

A 6-12 éves korosztálynak a Charly garnitúrákat javasoljuk

CHARLY gyerekszoba

Charly gyerekszoba bútor

Az összeállítás a következő, fotón látható termékeket tartalmazza:
- 1 db. 2-ajtós szekrény
- 1 db. 90x190-es ágyfiókos ágyváz polcos ágyfejvégpanellel, ágyrács és matrac nélkül
- 1 db. éjjeli szekrény
- 1 db. komód.

Összes fiúszoba megtekintése itt >>

Gyerekbútorok Lányszobába

A fiatalabb 7-10 éves lányok éves imádják a színeket, a kecses formákat, a tükrös bútorelemeket, és a sok tárolófunkció is fontos szempont lehet. Nekik javasoljuk a Fee, Lolita kids, Mila és a Papillon garnitúrákat.

FEE lányszoba

Fee lányszoba

Lányszoba összeállítás, az ár a következő termékeket tartalmazza:
- 1 db. 2-ajtós ruhás szekrény
- 1 db. ágyváz 90x200-as fekvőfelülettel, ágyrács és matrac nélkül
- 1 db. íróasztal
- 1 db. éjjeli szekrény
- 1 db. komód

PAPILLON lányszoba

Papillon gyerekszoba, lányszoba

Lányszoba összeállítás, ami a következő termékeket tartalmazza:
- 1 db. 2-ajtós ruhás szekrény
- 1 db. ágyváz 90x200-as fekvőfelülettel, ágyrács és matrac nélkül
- 1 db. íróasztal
- 1 db. éjjeli szekrény

Ha a 10 éves kortól cserélünk bútort, mert nagylányunk már nem érzi jól magát a kinőtt bútorai között akkor ideje őt meglepni valami teljesen újjal. Ilyenkor már nagyobbak és kényelmesebbek az ágyak, nőnek a szekrények és az íróasztal is mint új bútor került a berendezési tárgyak közé. Ők még nem divatoznak, de már a rózsaszín meseformákat elhagyják. 10 éves kortól a Bio-tiful vagy a Smoozy összeállításokat ajánljuk!  Ha két gyermek egy szobában való elhelyezése a szempont, arra legjobb javaslatunk a rendkívül népszerű Bibop emeleteságy. Fehér és világos akác színei szekrényekkel és íróasztalokkal is kiegészíthetők.

Összes lányszoba megtekintése itt >>

Az egyes bútorszettekhez további bútorelemek is vásárolhatók, például ha két darab éjjeliszekrényre, vagy dupla ruhásszekrényre lenne szükség. Az Enterieur Bútor webáruház bútorai lapraszerelten érkeznek és a minőségre garanciát is vállalnak. Az ügyfélszolgálatuk kiváló, mert a legapróbb részletkérdésekre is kielégítő választ kapunk. A bútorok Franciaországból és  Németországból érkeznek, a masszivitásuk és terhelhetőségük is jóval megelőzi versenytársaikét.

Rendeljen kényelmesen otthonról! Tekintse meg az árakat és a szállítási feltételeket itt:

www.enterieur.hu

Enterieur webshop

Telefon: +36 1 769 07 93,
+36 1 248 02 14