Nem is csoda, hogy ismert a cég, hiszen Olaszország mellett még 123 országban van jelentős piaci részesedésük és 120 tervező biztosítja az újabbnál-újabb modellek piacra lépését. Így, amikor az ember eltéved a honlapjukra nem csak szép bútorokat, hanem izgalmas formákat, érdekes megoldásokat és elégedett hümmögés melletti őszinte csodálatot is érezhet. Nézzünk néhányat!

Natuzzi logó

Cambre

Az egyik leghíresebb terméke a gyárnak, amely a kortárs design és a végtelen formálhatóság lehetőségeit ötvözi. Van belőle fotel, két-három üléses kanapé, sarok ülőgarnitúra és puff. Ezen termékek számtalan variációt tesznek lehetővé, a két üléses kanapé pedig ággyá is alakítható. A termékre jellemzők a puha, barátságos formák, a hangsúlyozottan természetes (kissé bolyhos) vagy direkten koptatott szövethuzat, de létezik bőr és más kárpitváltozattal is. Finom vonásai klasszikus hangulatot kölcsönöznek neki még akkor is, ha fém lába van.

Natuzzi Cambre olasz bőrkanapé

Etoile

A modern, elegáns és letisztult stílust képviseli. Nemcsak arányai miatt, hanem kialakítása miatt is érdekes. Láthatóak a varrások, a lábazat egységes egészet képezve beleolvad a karfa részbe és a fejtámasz kézi mechanizmussal ugyan de állítható. A modell csak bőr és úgynevezett vastag, Cassidy bőr huzattal vásárolható, de ebből is van fotel és két vagy három férőhelyes kanapé.

Natuzzi Etoile kanapé állítható fejtámasszal

Relevé

A kortárs dizájn és az egyszerű formák tökéletes találkozása. Mindezt jól példázza a kartámasz érdekes kialakítása és a háromszög alakú lábazat is. Libatollal töltött párnái, azaz az ülő és támasztó felület nemcsak különlegessé, hanem a gyártó szerint hipoallergénné és extrémen puhává teszi a bútort. Ráadásul állítható fejtámlája és testre szabható háttámlája van. A két és háromüléses kanapé mellett sarokgarnitúra is van belőle, ám mindez csak bőrhuzattal kapható.

Natuzzi Relevé kanapé hipoallergén

Opus

Elegáns, modern és különösen sokoldalú, moduláris rendszerű termékcsalád, ahol az ülés kényelmét a sok libatollal töltött párna biztosítja. Vonalvezetése minimalista, és minden részlet gondosan megtervezett. Akár a fal mellett, akár a szoba közepén áll érdekes darabja lesz a szobának. A vékony üléspárna a karfán túlnyúlik így a párnákkal lággyá tett hatást a karfa zárja le. Erre már csak korona a fém láb, ami egy eredeti, lebegő megjelenést biztosító dizájn.

Natuzzi Opus bőr ülőgarnitúra

Nos, e bútordarabok láttán kevesen vannak, akik ne tudnának legalább egy mutatós darabot választani a nappalijukba vagy ne tudnák elképzelni a délutáni pihenést, az esti tévézést vagy tulajdonképpen bármi mást is e termékek társaságában. Mert olyanok is akadnak, amelyek kiegészítők nélkül is bekéredzkedhetnének bármelyikünk otthonába.

Szoboszlai Krisztina

Natuzzi Italia - MAXCity


Natuzzi logo

2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térkép

Első emelet, 128-as üzlet.

Telefon: +36 23 510 648

www.natuzzi.hu