BoConcept bútorok kedvezményes kiszállítással

Használja ki, hogy március hónapban Budapesten túlra is ingyenesen szállítjuk és szereljük a 480.000 forint összérték feletti megrendeléseket.

Tavaszi kedvezmények a
BoConcept üzleteiben! 

Ezen felül február 28- március 11. közötti megrendelése után akár 15% árkedvezményt is adunk.

BoConcept bútorok kedvezményes kiszállítással

BoConcept bútorok kedvezményes kiszállítással

Fedezze fel a BoConcept kortárs bútorainak és kiegészítőinek választékát a nappali, étkező, hálószoba, otthoni iroda és a szabad terek berendezésére. Szinte minden darab testre szabható, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön saját otthonára vonatkozó elképzeléseinek. Válasszon egy BoConcept designt és kezdje el testre szabni – és emlékezzen rá, hogy üzletünkben dolgozó munkatársaink mindig készen állnak arra, hogy Önt tovább kalauzolják a tökéletes önkifejezés felé. Miután Ön kiválasztotta a tökéletes bútordarabot, használja ki házhoz szállítási és összeszerelési szolgáltatásunk előnyeit, és élje át annak izgalmát, hogy a dán design legjava hamarosan megérkezik a küszöbére.

BoConcept bútorok kedvezményes kiszállítással

ITT AZ IDEJE EGY RÖVID KITÉRŐNEK

Gondoljon magára és értékes idejére. Jöjjön el üzletünkbe, nézze meg és próbálja ki a dán designt, fektessen be olyan bútorba, amely életét könnyebbé teszi. Tegye ezt március 11-ig, és vegye igénybe az egész országra érvényes ingyenes kiszállítást, szerelést, továbbá a 480.000 forint feletti teljes megrendelés utáni 10%, vagy 950.000 forint feletti rendelések utáni 15% árkedvezményt.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu

BoConcept bútorok kedvezményes kiszállítással