BoConcept Karácsony Akció

Szinte minden darab testre szabható, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön saját otthonára vonatkozó elképzeléseinek. Talált valamit, amit karácsonyi ajándéknak szeretne? Akkor itt az ideje, hogy ellátogasson a legközelebbi BoConcept üzletbe!

Rendelése értékéből 10% kedvezményt adunk, ha a boltban legalább 170.000 Ft értékben vásárol. A kedvezményt azonnal fel kell használni, és csak az üzletben elérhető.

A kedvezmény 2019 December 24-ig érhető el!

Mi jobb annál, mint szeretetünket stílusos ajándékkal kifejezni – vagy egy kis ajándékot szerezni magunknak a Mikulástól? Az alábbiakban az idei év legjobb, gondosan válogatott ajándékötleteit mutatjuk be, és tippeket adunk, hogyan teheti személyesebbé az ajándék csomagolását.


SZERETETTEL CSOMAGOLVA
Válasszon természetes színű, egyszerű, mégis kellemes tapintású papírt, amelyből a
megajándékozott érzi, hogy a csomagolás saját kezűleg és szeretetteli odafigyeléssel készült. A motívumot emelje ki a hozzáillő rusztikus kötözőzsineggel vagy puha bársonyszalaggal. Majd tegye tökéletessé az ajándékot szárított virágszálakkal.

BoConcept Karácsony Akció

BoConcept Karácsony Akció

BoConcept Karácsony Akció

BoConcept Karácsony Akció

BoConcept Karácsony Akció

BoConcept Karácsony Akció

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.

www.boconcept.com/hu-hu


Boconcept logo