A 13. kerületi áruház kínálata nemrégiben új termékcsoporttal, a kárpitos bútorokkal bővült. Az új kárpitos bútordarabok között találhatók kanapék és sarokgarnitúrák is, melyek szinte mind ággyá alakíthatók és teleszkópos ágyneműtartóval rendelkeznek. Az elemválasztékuk is széles, ennek köszönhetően többféle méretben is rendelhetők. A sarokkivitel jobbos és balos is lehet, emellett sok esetben a sarokgarnitúra állítható fejtámlával is rendelkezik. Az ággyá alakítási lehetőséggel mondhatni két bútort kapunk egy áráért, nem beszélve arról, hogy az ágyneműtartóban tárolhatjuk az ágyneműt, paplanokat vagy más apróságokat is. Az új termékek között franciaágyak is vannak, melyek ugyancsak ágyneműtartósak. A termékeket körülbelül 50-féle színben lehet rendelni, úgyhogy a „bőség zavara" biztosított.

Ha pedig ez valakinek még nem lenne elegendő, akkor az is jó hír, hogy az új termékek minőségi bútordarabok, az áruk viszont nagyon kedvező. Van néhány kedvencünk, ezeket most bemutatjuk!

Berta sarokgarnitúra

Berta kanapé Impala

A Berta sarokgarnitúra dizájnos falábakkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően más, fából készült bútorokhoz is remekül illik. Az ülőpárnák steppelése igazán elegánssá, az állítható fejtámlák és a lekerekített karfa pedig igazán kényelemessé teszik.

Nika new sarokgarnitúra

Nika kanapé Impala

A Nika new sarokgarnitúra különlegessége, hogy az ülőrésze úgy néz ki, mintha ráhelyezett párnákból állna, melyek színe akár teljesen eltérhet az ülőgarnitúra többi részétől. Így nagyon divatos megjelenése lehet, melyet a lekerekített vonalak igazán lággyá varázsolnak.

Opal sarokgarnitúra

Opal kanapé Impala

Az Opal sarokgarnitúra csinos kis fémlábakkal rendelkezik, melyek igazán kiemelik a környezetéből. Akárcsak az eltérő színű varrás, mely a bútordarabot még érdekesebbé teheti. De nem csak ez az előnye ennek az ülőgarnitúrának, hanem az is, hogy az állítható fejtámlák hozzájárulnak a nagyobb kényelmi komforthoz.

Tena sarokgarnitúra

Tena kanapé Impala

A Tena sarokgarnitúra hatalmas, de ettől függetlenül stílusosan és visszafogott szépséggel tölti be a teret. Az ülőfelületén, karfáján és háttámláján lévő keresztvarrásos mintázatának köszönhetően úgy tűnik, mintha sok-sok puha kényelmes részlet állt volna össze egyetlen ülőgarnitúrává. Lekerekített karfái és állítható fejtámlái vannak, amit kifelé dőlő, elegáns lábak tartanak a biztonságos terhelhetőség érdekében.

Omega franciaágy

Omega ágy Impala

Az Omega franciaágy roppant vastag, kényelmes matraccal rendelkezik. A geometriai mintákkal díszített, teljesen kárpitozott és steppelt fejtámlája, illetve érdekes formájú lábai nagyon modernné és divatossá teszik. A termék rendelkezik ágyneműtartóval, amelynek felnyitását két fogantyú segíti.

Mivel még nem minden új termék van fent az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály honlapján, ezért érdemes ellátogatni az áruházba  - 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b -, ha az elsők között szeretné kipróbálni és megvásárolni valamelyik kárpitos bútort! 

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály

A cikk szerzője: Nagy Ramóna