Budapesten járunk a Vágóhíd utcában. A minigarzon tulajdonosa hosszú távra szeretné kiadni ezt a lakást, ezért egy teljeskörű felújításra volt szükség. Hogy optimális legyen a térkihasználás, és stílusos anyagok alkossák az új lakásbelsőt a tervezésre a TimeLessDesign lakberendezőit Csendes-Kálmán Szilviát és Sinkovics Viktóriát kérték fel. A Lakberinfón már számos lakást megismerhettek az olvasóink ettől a tervezőpárostól. Mindig egy új koncepció mentén fűzik fel az elképzeléseiket, amiket aztán minden helyiségen következetesen végig visznek.

Ez a lakás leginkább a földszínek felé fordul, a fehér falszíneken túl a barnás vintage stílusú laminált padló
és a betonos felületek a jellemzőek. Mindezek egy teljesen neutrális alapot képviselnek, ahol a leendő tulajdonos saját bútoraival és kiegészítőivel szinte bármilyen színt behozhat a térbe.

A modern hatást a geometrikus mintázatok és a mindenhol különböző méretekben felbukkanó hatszögletű alakzatok adják. A konyhafal különlegességét a fahatású lapokból kirakott egészen apró hexagon minták adják. Ez a méhsejt alakzat most ismét jelen van a lakberendezésben, azért is jelenhetett meg ennyire változatos formákban. A kényelmes méretű terek mellett még egy egyedi építésű hálófülkének is jutott hely.

Beszerzési forrás ajánló:

Hideg és melegburkolatok: Gres-Massimo, Lámpák: Fénymánia, Beliani. Konyhahátfal: Üvegmozaikshop.hu. Szaniterek: Szaniterplaza.hu. Nappali poszter: Tapétatrend. Hálószoba és előszoba tapéta: Wallpaperdirect. Páraelszívó a konyhában: Toflesz.  Egyedi beépített bútorok: egyedi asztalosmunka. 

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    Telefon: + 36 20 565 05 06  vagy
+ 36 30 526 5000