Suzanne sokatmondó belsőépítészeti és lakberendezési munkáival megvetette a lábát a kifinomultság és az őszinte szellemesség szűk talaján. Nagyszerű művészi érzékkel, antik darabokkal,kortárs illetve prémium kategóriás egyedi bútorokkal elegyíti megbízói személyes elképzeléseit. Tervező munkájához a Cincinnati Művészeti Egyetem rajz, művészeti, építészeti és tervező karát elvégezve szerezte meg széleskörű tudását a belsőépítészet és díszítőművészet terén.

Suzanne munkáit az Architectural Digest, az Elle Decor, a House Beautiful, a House & Garden, a Southern Accents, a Traditional Home és a Veranda is közölte. Széles körben publikált munkáival számos díjat nyert, mely Suzanne-t az Egyesült Államok legjobb tervezőinek elitjei közé juttatta. 2009 őszén  Rizzoli kiadta Suzanne első, „Ihletett belső terek” (Inspired Interiors) című könyvét, úgy jellemezve őt, mint ügyes használóját a high end részleteknek, az éles érzékkel megválasztott fenséges színeknek, és a jó ízlésnek, mely toldozás nélkül áthidalja az amerikai és európai érzékenység közti távolságot.

2008-ban Suzanne kibocsátott egy saját tervezésű bútorsorozatot a Hickory Chair részére, valamint egy világítási kollekciót, ami a Visual Comfort számára készült. A hétköznapi elegancia terén megjelenő jellegzetes eklektikus stílusát az azóta eltelt időben a Safavieh számára tervezet szőnyegkollekció is tolmácsolta. Más alkotói formációkban a Soicher-Marinnal és a Ballard Designs-al is együttműködött, majd 2011 tavaszán debütált a Lee Jofánal ruhasorozatával. Annak ellenére, hogy a saját márkája iránti érdeklődés exponenciálisan nőtt az elmúlt néhány évben, Suzanne hű maradt belsőépítészeti tervező szenvedélyéhez:

„Belsőépítészként dolgozni ajándék, csodálatos lehetőség arra, hogy kapcsolatot alakíts ki emberekkel, és tereket tervezzek, amelyek inspirálják őket.”

Válogatás Suzanne Kasler munkáiból:

 

Elegáns klasszikus lakberendezés

Veranda, előszoba amerikai lakberendezés

Romantikus hálószoba berendezés

Tapéta a fürdőszobában

Elegáns dolgozószoba kék függöny

Klasszikus étkező bútor

Klasszikus fehér amerikai konyhabútor

Suzanne Kasler interior designer stair

Dolgozószoba részlet

Eklektikus nappali lakberendezési ötlet

Világoskék nappali tükrökkel

Modern hálószoba berendezés

Romantikus kék hálószoba

Modern piros és fehér hálószoba

Elegáns nappali pepita fekete-fehér burkolattal

Luxus étkező kristálycsillárral

Télikert ülőgarnitúrával

Modern nappali kortárs festménnyel

Bőr fotelek és könyvespolc

Márvány kandalló

Bungaló Kenyában

Hálószoba egy kenyai bungalóban

Klasszikus amerikai lakberendezés

Több fotó itt: www.suzannekasler.com