Tapiwall egyedi poszter tapéta gyártás

MEGHÍVÓ

Ha lakberendező, vagy belsőépítész, dekoratőr vagy akkor Regisztrálj a bemutatónkra, és nézd meg milyen egyszerű egyéniséget vinni az épületek falaira! Üzleti ajánlatunk ár-érték aránya a legjobb a piacon. Jól kereshetsz vele:)

Máshol nem találsz ilyet!
Küldd el e-mailen kedvenc mintádat és mi ki nyomtajuk azt neked egy 50x70 cm-es Tapiwall Smooth tapétára. *Akár egy vászonképet is nyerhetsz. (Részletek a honlapon)

 

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

 

A Tapiwall egyedi tapétával megvalósítjuk terveidet beltéri vagy kültéri falakon, száraz vagy vizes helyiségekben, sima vagy barázdált felületeken, csempén, téglán, bútoron, ablakon vagy ajtón.

            Miért érdemes Neked is megismerni a Tapiwall-t:

Megoldásunkkal bármit varázsolhatsz egy üres falra, folyosóra, szobába vagy akár egy fürdőbe. Elképzelésed környezetbarát technológiával, mérgező anyagoktól mentes, különböző felületű papír- és filmtapétákra nyomtatjuk olyan méretben, amilyet csak szeretnéd.

Miről lesz szó a bemutatón?

  • Mi is az a TapiWall egyedi tapéta? Elmondjuk, megmutatjuk, meg is foghatod
  • Hogyan készül az egyedi a tapéta? Élő bemutató, ezért gondold át, szeretnél-e otthonra valamit kinyomtatni, mert most ingyen megtesszük neked!
  • Miért jobb az egyedi tapéta, mint a falfestés vagy kollekcióból választható megoldások? Elmondjuk, hogy szerintünk miért, de ha van kedved, vitatkozhatsz is velünk!
  • Hova lehet felragasztani? Élő bemutató több felületre, amilyenre még lehet, nem is gondoltál soha!
  • Miért jó egyedi tapétát használni a többi egyedi Cleartex melegburkolat mellett? Ez lesz a katarzis, ahol megláthatod, hogy érdemes volt eljönnöd.

Cleartex tapéta gyártás

Egyedi tapéta ötletek egyedi méretben

Kik és mik lesznek ott?      
A Cleartex csapata, rengeteg alapanyag, egy nagy teljesítményű nyomató és kb. 25 belsőépítész, designer, lakberendező, akik nem félnek újat mutatni a megrendelőknek. És persze, ha megéheznél, megszomjaznál vendégül látunk egy üzleti reggelire is.

Hol lesz a bemutató?      
Cleartex saját üzemében Budaörsön, ahol most az egyedi tapétáké lesz a főszerep.

A pontos cím: 2040 Budaörs, Gyár u2. (BITEP, Gábor Dénes krt. 480) A megközelítéshez segítséget biztosítunk.

Mikor lesz a bemutató?      

2016. szeptember 20. Érkezés / regisztráció: 9:00-tól, Kezdés: 9:30-tól, Befejezés: 11:30      

Kérdésed van?      
Keress bennünket az alábbi elérhetőségeken: rendezveny@cleartex.hu | Telefon: +36 23 887 403

Dönts mihamarabb, mert maximum 25 főt tudunk vendégül látni!


* = A rendezvényen tapétára nyomtatjuk kedvenc mintádat, de kérjük, hogy közerkölcsöt sértő, vagy törvénybe ütköző tartalmú képeket, feliratokat ne kérj! Köszönjük!


Várjuk regisztrációdat!

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Cleartex logo