Vásárlásához most ajándék bútorápolási termékeket adunk a BoConcept bemutatótermekben!

BoConcept dán lakberendezés Budapest és Macxity

Hisszük, hogy a dán designbútornak egy év múlva is ugyanolyan jól kell kinéznie, mint a megvásárlása napján. Az alábbiakban arra vonatkozóan talál iránymutatást, hogy miként ápolhatja bútorát, és gondoskodhat róla, hogy a bútor örökké gyönyörű maradjon.

Ebben a hónapban ingyenes bútorápolási termékeket kaphat
minden 315.000 Ft összeg feletti rendelése esetén.
Az ajánlat 2019 Május 6-ig érvényes!

Textil kárpit tisztítás

SZÖVETÁPOLÁSI TIPPEK
Finom színek, kellemes tapintás és pazar kényelem. Csak néhány azon okok közül, amelyek miatt a luxuskategóriás szövetet választotta. Kövesse ezeket az egyszerű tippeket, és bútora szövethuzata örökké gyönyörű maradhat.

ÁPOLÁSI TIPPEK >

Bőr kárpit tisztítás

BŐRÁPOLÁSI TIPPEK

A bőr kárpit kortalan, mégis, a leghatékonyabban szimbolizálja a kortárs luxust. Az életstílust kifejező választásként a bőr designbútorok fokozzák az otthon esztétikai élményét, karakterrel és tartós kényelemmel ruházzák fel az elkövetkező évekre. A kérdés az, hogy tartható fenn az, hogy a bútor újnak hasson? Ne aggódjon – nyugalommal töltheti el az a tudat, hogy egy kis törődéssel a bőr megőrizheti puhaságát, színét, és örökké a luxus érzetét sugározhatja.

ÁPOLÁSI TIPPEK >

Fafelület tisztítás

FAÁPOLÁSI TIPPEK

Csúcsminőségű furnérozott és tömör fa bútorainkkal meleg, barátságos hangulatot alakíthat ki otthonában. És szerencsére, természetes szépségük fenntartása igen egyszerű. Egy kis szeretettel és odafigyeléssel design bútora örökké gyönyörű marad.

ÁPOLÁSI TIPPEK >

Óriási szövet és bőr kollekciónk széles színskálájából saját stílusának megfelelő textúrájú, tapintású és minőségű huzatanyagot választhat. De mi az Önnek, otthonának, életmódjának legmegfelelőbb választás? A választ a BoConcept oldalán találja meg!

BoConcept bőrszínek

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.

www.boconcept.com/hu-hu


Boconcept logo