BoConcept bútorok kedvezménnyel

Érjen el akár 15% kedvezményt megrendelésére! 

Mindannyiunk élete hektikus, kevés a szabadidőnk, így elképzeléseink gyakran csak álmok maradnak. Gyakorlott lakberendezőink készek segíteni; az egyszerű tanácsadástól szobája felfrissítésén át otthonának teljes berendezéséig.

Ha pedig a megrendelt BoConcept design összértéke elér egy bizonyos összeget, mi ebben a hónapban akár 15% árkedvezményt adunk. OLVASS TÖBBET A LEHETŐSÉGRŐL →

Vegye igénybe lakberendezőnket ebben a hónapban, és akár 15%-ot is megtakaríthat a teljes rendelése árából!

Ebben a hónapban 950.000 Ft és 1.600.000 Ft között 10%-ot, 1.600.000 Ft feletti megrendelés esetén pedig 15%-ot takaríthat meg a lakberendező szolgáltatásunk használatával tett rendelések esetén. A végösszeg nem tartalmazza a szolgáltatási díjakat (szállítás, összeszerelés).

BoConcept bútorok kedvezménnyel

SZEREZZEN ÖTLETEKET LAKBERENDEZŐNKTŐL →

EGY BARÁTI BESZÉLGETÉS

Az 1. lépés az áruházi beszélgetés: megismerkedünk az ízlésével, kezdeti elképzeléseivel és az életstílusa kifejeződésével kapcsolatos igényeivel. Ezt követően felfedezzük a kollekciót, megkeresve az igényeinek megfelelő designbútorokat.

A TÉR MEGTERVEZÉSE:

Közösen alkotjuk majd meg a tér designját, gyakran beépítve a már meglévő bútorait is. Munkánk az egyszerű áruházi tanácsadástól az átfogó, az otthon felkeresését is magában foglaló szolgáltatásig terjed: csak Öntől függ.

AZ ELKÉPZELÉSTŐL A VALÓSÁGIG

A designt a költségvetéséhez és az életstílusához igazítjuk, ugyanakkor a személyiségét is tükrözni fogja. Amikor már maradéktalanul elégedett, akkor hívjuk a tervet életre – pont annyi segítséget nyújtva, amennyire szüksége van.

Lakberendező rendelés ide kattintva →

BoConcept bútorok kedvezménnyel

Korábbi ügyfeleink véleménye a lakberendezői szolgáltatásról:

"A lakberendező kipróbáltatott velünk minden kanapét, beszélgetett velünk, és meghallgatta véleményünket. Próbálta kideríteni, hogy mit szeretnénk, és éreztük, hogy igazán törődik velünk. Azt gondolom, hogy ez volt számunkra a legfontosabb.."

"Nagy hatással volt rám a tervrajz, és a lakberendező által javasolt színek harmóniája. Ez olyan volt, amit magunk soha nem lettünk volna képesek létrehozni."

BoConcept bútorok kedvezménnyel

BoConcept bútorok kedvezménnyel

BoConcept bútorok kedvezménnyel

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu