A BoConcept a nyár utolsó napjaira is egy remek ajánlattal készült. Sietni kell, mert a villámakció mindössze 10 napig tart, de akár -25% kedvezményt is kaphatunk egyes ülőbútorokra. 

AZ AKCIÓ idején, augusztus 21-31. között 10-25% kedvezmény az összes fotelre és kanapéra, bizonyos szövetekkel. De siessen, mert fogy az időőőőő!

KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE ÉS ISMERD MEG A PROMÓCIÓBAN SZEREPELŐ KEDVEZMÉNYES ÁRÚ BÚTOROKAT! 

BoConcept akció 2020 augusztus Flash

A Villámakció keretében az ülőbútorok kerültek reflektorfénybe. Egy-egy kültérben használható darab mellett a kényelmes kanapék, fotelek és ülőgarnitúrák szerezhetők be most kedvezménnyel. Szakértő kollégák lakberendezési tanácsokkal is segítik azokat, akik még bizonytalanok az elhelyezés kérdéseiben. 

Készítettünk egy összeállítást amivel kedvet szeretnénk csinálni a választáshoz. Természetesen a kedvezményes választék ennél jóval nagyobb. 

BoConcept akció 2020 augusztus

BoConcept akció 2020 augusztus szék

BoConcept akció 2020 augusztus

BoConcept akció 2020 augusztus kanapé

BoConcept akció 2020 augusztus ülőbútor

BoConcept akció 2020 augusztus fotel

Ha véget ért a nyaralás most végre jut idő a tervezgetésre és a lakberendezésre. Ha a dán design bútorok is esélyesek arra, hogy az otthonod új családtagjává váljanak, akkor mindenképpen érdemes a kihasználni a kedvezményeket! 

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu