A FEKETE HÉT megkezdődött! Használja ki MOST a rendkívüli, soha nem látott ajánlatunkat a teljes kollekciónkra. Válasszon saját képére formálható dán design bútort minden szobába. Mostani ajánlatunk a nagyon ritkán leárazott bútorainkra is érvényes. 

Black Week

2020 November 21 és 30 között kezdetét veszi a Black Week :)

A BoConcept év végi kedvezményei közül már két termék felvezette ezt a nagyszabású kedvezményt. Az egyik az Osaka kanapé, illetve a Cupertino  íróasztal Adelaide székkel. Ezek a bútorok November 27-ig még a cikkekben szerepelő szuper árakon megrendelhetők. 

Keresd fel a BoConcept weboldalát és ismerd meg a kedvezményes árakat! Kalkulálj, mert több bútor megvásárlása esetén jelentős megtakarítást érhetsz el! Legyen szó beltéri, vagy a látványos kültéri bútor kollekcióról, szőnyegekről, vagy lakásdekoráció tárgyról, a kedvezmény máris a Tiéd! 

Néhány inspiráció a kedvezményes ajánlatokból:

Natúr színű kanapé

Akció BoConcept kanapé

 

Kanapé ás fotel

A Teljes választék megtekintése ide kattintva 

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.

Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu