MF-5031 fekete-fehér, füst színű üveglappal rendelkező üvegasztal

A 10 ezer darabos raktárkészletnek köszönhetően, akár saját ízlése szerint is kiválaszthatja étkezőjét, szabadon párosítva az asztalokat és a székeket.

Ha különlegességre vágyik, az MF-5031 fekete-fehér, füst színű üveglappal rendelkező üvegasztalt ajánljuk, ami elegáns külsejének köszönhetően ideális a modern stílus kedvelői számára az étkezőbe. De akár nappalik, dolgozószobák vagy irodai tárgyalók berendezéseként is megállja a helyét. Így a reggeli kávé elfogyasztásához, a karácsonyi vacsorához, de egy családi ebédhez is tökéletes választás.

MF-5031 fekete-fehér, füst színű design asztal

Füst színű üveglapja különleges hangulatot kölcsönöz a szobának, ami a rendhagyó módon kialakított lábazat fekete-fehér asszimmetriájának köszönhetően válik még egyedibbé. 90 x 150 centiméteres mérete és légies vonala szinte bármely lakásban érvényesül. Az ünnepek közeledtével kiváló ajándékötlet lehet azok számára, akik hasznos, de egyedi meglepetéssel szeretnének kedveskedni szeretteiknek. Ajánljuk még nászajándékként, fiatal pároknak az első közös lakás bútoraként lakásuk, albérletük otthonossá tételéhez. Főleg azért, mert 39.990 Ft-ért sehol nem kapható ilyen minőségben is kifogástalan, modern és trendi asztal. S, ha a mérete gondot okozna a fa alatt, akkor a kisebb fenyőfát érdemes inkább rátenni. Jól fog rajta mutatni.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9.00-19.00 óra között (árukiadás 9.00-18.00 óra között)
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!