Outlet kis hibás étkező és napali bútorok

Ne gondolja, hogy nem engedheti meg magának a német minőséget! Most a takarékoskodóknak is érdemes ellátogatni az Impala Bútorkereskedő Kft. XIII. kerületi Reitter Ferenc utcai üzletébe. Rengeteg szekrény, dohányzóasztal, étkezőasztal, szék és más kisbútor közül válogathatnak az érdeklődők, melyeknek esetleg minimális szépséghibái lehetnek. Éppen ezért óriási árengedménnyel lehet megvásárolni őket.

Outlet kis hibás étkező és napali bútorok szekrények

Van köztük minta- és kiállítási darab, de olyan is, amelyik a szállítás közben apró sérülést szenvedett. Gyorsan fogy a kínálat, hiszen a termékek egy része minőségi tömör fából készült (tölgy, bükk). A német tömörfa szekrények, étkezőasztalok, dohányzóasztalok, tv-állványok vagy a magasfényű fehér színű lakberendezési tárgyak és a szánkótalpas székek igazán különleges darabjai lehetnek a nappalinak és a hálószobának. Legyen valaki klasszikus, reneszánsz vagy minimalista stílust kedvelő, biztosan rátalál a megfelelő bútorra. Érdemes viszont minél előbb megtekinteni a termékeket, mert a nagy ünnepi lázban, gyorsan elkapkodják a vásárlók az egyedi darabokat.

Outlet kis hibás étkező és napali bútorok kárpitozott étkezőszékek

Outlet kis hibás étkező és napali bútorok és dohányzóasztal

A karácsonyi ünnep az az időszak, amikor az emberek többsége szeretne hasznos és olcsó ajándékot venni, olyat, aminek igazán örülni is lehet. Most itt a lehetőség, hogy lefaragjunk a kiadásokból. Nem is kell több ezeknél, a megfizethető, színvonalas termékeknél. Az apróbb szépséghibák nagy része alig észrevehető, de akár otthon saját kezűleg is orvosolható, így a megfizethető 30-70%-os kedvezmény mellett csekélységnek tűnnek.

 

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala@impala.hu


Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9.00-19.00 óra között (árukiadás 9.00-18.00 óra között)
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

 

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!