MF-3663 fotel krómszínű lábazattal klubfotel retro fotel

Ilyen a sokak szerint igazán csajos MF-3663 hatvanas évekre jellemző, forgó koktélfotel is, ami ismét visszatért a lakberendezők világába. Ez a bohókás bútor sokak számára a gyermekkort, másoknak a fiatalságot, megint másoknak egy érdekes világot idéz fel. Modern, újragondolt változata kiválóan alkalmas arra, hogy otthonokat, szórakozóhelyeket tegyen sajátossá, fiatalossá. Az MF-3663 fotel krómszínű lábazattal, nem csak lila színben és fekete textilbőr béléssel kapható.

MF-3663 fotel krómszínű lábazattal klubfotel retro fotel

ABS műanyag palást borítja, ami egy speciális műanyag rövidítése. Ennek előnye, hogy felülete hő- és ütésálló, kemény és fényes, időtállósága garantált. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a fotel könnyen tisztítható. Alkalmas otthoni pihenésre, kényelmes és kis helyen is elfér. Egy kellemes hangulatfény és egy házilag készített koktél kell csak hozzá és bárki úgy érezheti magát, mintha egy bárban töltené el az időt barátokkal koktélozva. Választékos színeinek (fehér palást-fekete üléskárpit; piros palást-fehér kárpit; fekete palást-fehér kárpit; fehér palást-piros kárpit); köszönhetően felkapott és trendi, így az extravagáns stílus kedvelőinek igényeit is kielégíti.

Retro fotel klubfotel a Székkirályban
Formabontó, figyelemfelkeltő kinézete miatt jó választás akkor is, ha egyedivé szeretnénk tenni irodánkat. Gázliftes rugózásának köszönhetően magassága használattól függően állítható (46 és 77 cm).

Magassága: 46 cm és 77 cm
Mélysége: 60 cm
Ülésszélessége: 69 cm.
Ára: MF-3663 fotel

 

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala@impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!