Mint Bakó Ádámtól, a lakberendezési cég értékesítési vezetőjétől megtudtuk, a kika Deco árukínálatában alapvetően nem találhatóak bútorok, a kiváló minőséget lakberendezési kiegészítők, valamint exkluzív, prémium konyhai eszközök, lakástextíliák, lámpák és szőnyegek képviselik. „A kika Decoban megtalálható minden egyes termékünk a legújabb trendeket, színeket és ötleteket követi, amitől méltán lesz új márkánk szlogenje: Színesebb a világ!”

Kika Deco 1137 Budapest, Szent István krt. 30.


Mivel a kikának kifejezetten ilyen típusú üzlete még nem volt, így jogos a kérdés: mik az új brand célkitűzései, hova pozícionálják magukat a piacon? Erre Bakó Ádám egy meglehetősen rövid, de frappáns választ adott: “Nem titkolt célunk, hogy az itthon már ismert lakásdekoráció márkákat rövid időn belül megelőzzük. Pozicionálásunknak, illetve a kiváló minőséget nyújtó kika márkánknak köszönhetően erre minden lehetőségünk adott” – mondta a vezető.

Kika Deco lakberendezési kiegészítők, dekoráció

Kika Deco lakberendezési üzlet

Hogy mit várnak az új márka fogadtatásával kapcsolatban a vásárlóktól? Elsősorban azt, hogy a gyalogos forgalom számára is könnyen elérhető helyen (1137 Budapest, Szent István krt. 30.) a jelenleg is kika törzsvásárlók még gyakrabban látogatnak el hozzájuk. Akik pedig valamilyen oknál fogva még nem jártak volna kika áruházban, itt „kézzelfoghatóan” megismerhetik a kika választék gazdagságát, folyamatosan új ötleteket és inspirációkat kapva gyakori vásárlókká válhatnak. Így ez a vásárlóréteg ösztönzést kap arra is, hogy ellátogasson valamelyik áruházukba. További jó hír, hogy a kika Deco üzletben minden kika terméket megrendelhetnek a vásárlók – akár prospektusban, interneten találkoztak vele vagy már látták azt valamelyik áruházban, itt minden árucikk elérhető lesz rendeléssel.