A Székkirály számos újdonsággal frissítette az www.impala.hu weboldalát!

Az Impala Bútorkereskedő Kft., ismertebb nevén a Székkirály elsősorban az óriási beltéri és kültéri szék, illetve étkezőasztal választékáról ismert, amit kiskereskedelmi vásárlók, valamint vendéglátó egységek tulajdonosai számára értékesít. Aki már járt a Budapest 13. kerületi, Reitter Ferenc utca 8. szám alatt található kétszintes áruházban, tudja hogy ekkora bőséges készlet áttekintéséhez időre van szükség. A választék weboldalon való bemutatása könnyebbé, gyorsabbá teheti a vásárlást, webáruházi értékesítéssel, kényelmi szolgáltatásokkal.

No, de nézzük mit is kapunk a megújult weboldalon!

A főbb menüpontok segítségével terméktípusok között tallózhatunk, de ha ennél többet és pontosabban szeretnénk, akkor használhatjuk a részletes keresőt. Nem maradnak rejtve az akciós termékek, az újdonságok és a legnépszerűbb termékek sem, ezekkel szintén már a főoldalon találkozhat bárki. A termékeket rendezhetjük ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendbe, illetve ABC-szerint, akár egyszerre 100 terméket kilistázva, így a lapozás sem akadályozza a böngészést. Külön gondoltak azokra, akik a HORECA szektorban dolgoznak és nagy tételben szeretnének vásárolni, mert ők a termékoldalon közvetlenül kérhetnek
nagytételű árajánlatot.

A Székkirály új weboldala

A SZÉKKIRÁLY menüpontban Pap Géza tulajdonos bemutatkozóját olvashatjuk, illetve megnézhetjük a vendéglátó egységekben, szállodában készült referencia albumokat, ahol a székek a végleges helyükön pompáznak. Tallózhatunk a Stílusblog cikkei között vagy éppen ismert hazai közszereplők
vendégkönyv bejegyzéseit olvasgathatjuk.

A VENDÉGLÁTÁS menü a nevéből eredően a vendéglátó egységek vezetőinek tájékozódását segíti. Itt érhetőek el rövid úton az időszakos cserékhez fontos asztallábak és asztallapok a strapabíró kültéri és teraszbútorok, kávéházi, éttermi székek ajánlásai vagy kategória oldalai.

Lila étkezőszékek Impala Székkirály

A SZOLGÁLTATÁSOK menü azokat az extra lehetőségeket tartalmazza, ami segítséget nyújthat a székek, asztalok, étkezőgarnitúrák és egyéb bútorok kiválasztásában, átkárpitozásában, összeszerelésében, tisztításában, karbantartásában, kiszállításában, vagy éppen kölcsönzésében.

Szánkótalpas Impala székek

A baloldali AKCIÓ menüpont mindig tartogat meglepetést, és ide mindig érdemes benézni, egyrészt a jó árakért, másrészt itt találhatnak olyan új bútorokat, amik nyitó áron, kedvezőbb feltételekkel kaphatók. Ezeknek a kedvezményeknek a mértékét a kategória oldalon a termékképek jobb felső sarkában fel is tüntetik.

A megújult weboldal főoldalán mindenki tájékozódhat a leggyorsabb és legegyszerűbb fizetés módokról, feliratkozhat a Hírlevélre, vagy csatlakozhat a közösségi oldalak rajongóihoz. Így biztosan nem fog lemaradni semmilyen újdonságról és változásról.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9.00-19.00 óra között (árukiadás 9.00-18.00 óra között)
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Modern Impala Székkirály étkezőszékek