Tisztelt Vásárlók!

A koronavírus okozta járvány terjedése mindenki részéről felelős lépéseket igényel. A március 16-án érvénybe lépett kormányrendelet szerint az üzletek kizárólag reggel 6 és délután 3 óra között lehetnek nyitva. Mivel áruház nem tartozik a kivételek közé (élelmiszert, illatszert, drogériai terméket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet), továbbá nem gyógyszertár, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, sem üzemanyag-töltőállomás, sem dohánybolt, ezért a rendelet betartása érdekében az Impala Bútoráruház is korlátozott nyitvatartási időben működik majd, ami azt jelenti, hogy:

Hétfőn 9:00-15:00
Kedden 9:00-15:00
Szerdán 9:00-15:00
Csütörtökön 9:00-15:00
Pénteken  9:00-15:00
és Szombaton 10:00-15:00 között lesz nyitva, illetve az árukiadás is eddig lesz.

Az Impala Kft. szeretné megnyugtatni vásárlóit, hogy nyitva vannak és lehet menni vásárolni.

Az áruház méretei miatt maximálisan betartható a távolságtartás! Bútoraikat és az eladóteret, illetve a raktárakat rendszeresen fertőtlenítik a vírusfertőzés elkerülése érdekében. Munkatársaik is hozzájárulnak kézmosással, fertőtlenítéssel a saját, illetve mások egészségének megőrzéséhez.

Ha esetleg biztonságosabbnak érzik otthon maradni és inkább házhoz szállíttatni, akkor természetesen állnak a megrendelés lehetőségével a rendelkezésükre a nap 24 órájában. Forgószékekre most, az otthoni tanulást és munkavégzést segítve ingyenes futárszolgálatos kiszállítást biztosítanak a meglévő akciók mellett.

Ha a házhoz szállítás mellett döntenek, a bútorüzlet tájékoztatja Önöket, hogy kiszállítói partnerük döntését támogatva és ehhez igazodva, az Ön és a szállítást végzők egészsége érdekében a mai naptól átmenetileg az utánvételes rendelés csak bankkártyával történő fizetéssel a készpénz mellőzésével lehetséges. A Pay pal-os, illetve előre utalásos fizetés továbbra is zavartalanul működik.

Impala home Office

A kormányrendelet további pontjairól, illetve a kialakult helyzetről, a koronavírusról ezen az oldalon tudnak tájékozódni!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Impala a Székkirály