Bemutatkozik a Profi Home Lakberendezési üzlet és webáruház. 

Sarokgarnitúra AF03
Modern sarokgarnitúra, különleges szövettel: Sarokgarnitúra AF03

Nagy hangsúlyt fektetünk az árukészlet változatosságára, célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk a neki tetsző bútorokat a hálószobába, nappaliba, étkezőbe vagy dolgozószobába egyaránt. Termékpalettánkban megtalálható a klasszikusabb és a modernebb stílus is, nálunk ugyanúgy vásárolhatsz komplett szekrénysort, mint modern nappali falat.

A klasszikusabb stílus kedvelőinek ajánljuk ez a kanapét:

KANAPÉ AR04Klasszikus kanapé AR04

A Profi Home-ban csak felkészült, udvarias és szakképzett eladók állnak rendelkezésre, akik segítenek a vásárlóknak a megfelelő bútor kiválasztásában, a lakás berendezésében, illetve bármely más felmerülő kérdésben.

Kanapé PU01
Egyszerű forma, hangsúlyos szövettel a drámai hatásért: Kanapé PU01

A Profi Home célja, hogy minden vásárló elégedett legyen, ezért mindig a vásárlói igényekre fókuszálunk. A bútorrendelés mellé választható kapcsolódó szolgáltatások segítségével időt takaríthatnak ügyfeleink, így egy helyen mindenre kényelmes megoldást találhatnak.

Sarokgarnitúra TOK 06A neutrális szürke is még mindig népszerű: Sarokgarnitúra TOK 06.

Termékkínálatunk a webshopon is megtekinthető részletes leírással és sok fotóval, így könnyen lehet online is válogatni a bútorok között. A kaposvári áruházban a termékek többsége meg is tekinthető, így azokat személyesen is ki lehet próbálni. 

Fotel REZ3
Egy mutatós fotel, bársonyos borítással: Fotel REZ3

A Profi Home-ban a saját autós házhoz szállítás is elérhető Kaposvár 40 km-es körzetében, valamint az országos kiszállítás is lehetséges, amelyet megbízható szerződött partnereink végeznek. A helyszíni összeszerelés szolgáltatásunkkal a bútorok összeszerelése sem okozhat gondot a vásárlóknak, hiszen a szakértő kollégáink segítenek ebben is.

Boxspring ágy CL04
Végül pedig egy modern Boxspring ágy, mutatós fejtámla megoldással: Boxsping ágy CL04.

Látogass el hozzánk - akár személyesen, akár az online térben - és találd meg álmaid
bútorát! 

 

Profi Home

Profi Home Bútoráruház és webshop

Cím: 7400 Kaposvár, Baross Gábor utca 2/A.

www.profihome.hu