Holland Pázsit

Kendo műfű burkolat

Termék kód: HP0


A gondozásmentes pázsit

A legújabb generációjú termékek nem fakulnak és lapulnak le, érzetre olyanok, mint az igazi és beruházásuk akár 3 év alatt megtérül. Tapasztalja meg, hogy gyomlálás, locsolás és fűnyírás nélkül is mindig szépen tarthatja kertjét vagy teraszát. Próbálja ki prémium holland műpázsitunkat! Kérjen ingyenes termékmintánkból!

Ha ajánlatunk elnyerte tetszését, kérjen díjmentes helyszíni felmérést, ahol kollégánkkal személyesen tudja a legmegfelelőbb típust és technológiát kiválasztani. A Holland Pázsit egy olyan különleges műfű szőnyeg, mely az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően a valódi természetes pázsit minden pozitív tulajdonságával rendelkezik.

- A műfű szőnyeg kiváló megoldás teraszra, kertre, udvarra, játszóterekre vagy sportpályákra
- A műfüves focipálya építés ára kiemelkedően versenyképes, hiszen jelentős mértékű gondozásíj díjat spórolhatnak meg a műfű szőnyeg alkalmazásával.
- Telepítése gyors és egyszerű, a műfű szőnyeget akár Ön is telepítheti otthonában
- A műfű szőnyeg anyaga lég- és vízáteresztő, az alatta lévő föld nem dohosodik, tehát a kerttervezés szempontjából ideális
- A műfű a természetességén kívül még környezetkímélő és energiatakarékos is, hiszen évente akár 1200 liter öntözővizet spórolhat meg vele!
- Télen-nyáron zöld, és a műfű szőnyegben állatok sem tesznek kárt - Eső után 15 perccel újra száraz - 8 év kültéri garancia jár minden műfű szőnyeghez

Hasonló termékek