Holland Pázsit

Real 34 műfű burkolat

Termék kód: HP-Real


Real műfű Real műfű Real 34 műfű a kertbe

A Real 34 éppen ezt nyújtja neked! A különböző színű és 34 mm-es fűszálaknak köszönhetően ez a típus az ápolt és dús, valódi pázsit hatását kelti. Különleges kialakításának köszönhetően meglehetősen strapabíró és kitűnő ár/érték aránya miatt gazdaságos megoldás is egyben! Az sem probléma, ha háziállatod van, az Real 34 ugyanis teljesen kutyabarát: házikedvenced sem kitaposni, sem kikaparni nem tudja majd, ráadásul nagyon egyszerű és könnyű a tisztántartása is!
Ha gyerekednek építenél otthoni játszóteret és olyan burkolatra vágysz, ami természetes megjelenésű és a gyereked imád rajta játszani, akkor a Real 34 a legjobb választás, ha a természetes megjelenést részesíted előnyben a pázsitok közül.

Vízelvezető tulajdonsága miatt nem áll meg rajta semmilyen folyadék, eső után néhány perccel pedig ismét száraz! Stílusos, friss, nyárias színkombinációjára 8 év UV garanciát vállalunk! Speciális beépített memóriával rendelkező V-fűszálai megelőzik a lelapulást, és hosszabb élettartamot biztosítanak pázsitunknak akkor is, ha teraszodon vagy kertjedben bútorokat helyezel el rajta! A többi Holland Pázsit termékhez hasonlóan a Real 34 is 100%-ig európai termék, továbbá garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes.

Real 34: Legjobb választás otthoni játszóteredhez

Hasonló termékek